[尋人] 尖沙咀 長腿空姐 莎莎 去左邊 (附圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

莎莎

大約4至5年前尖沙咀金馬倫道認佢, 佢標題是長腿空姐, 間房有很很多多的制服, 內衣, 性感性, 絲襪都幾十種顏色.

之後佢搬左去香賓B便沒再找她, 我連佢個電話No.都唔見左.

我好想再同佢玩角色扮演同埋比佢侍浴, 玩冰火, 偷拍佢出浴換衫.

https://drive.google.com/drive/f ... VVRVb1k?usp=sharing

回復 laughing09 #1 的帖子

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

係咪大約1至2年之前喺香B都係收300定400果個?但好似睇相又唔係好似
laughing09 發表於 2017-10-16 17:27
莎莎

大約4至5年前尖沙咀金馬倫道認佢, 佢標題是長腿空姐, 間房有很很多多的制服, 內衣, 性感性, 絲襪都幾 ...

我都想知佢搬左去邊
係米好大年紀,應該有50啦,沙沙十幾年前係新興大廈試過一次,果時已覺得佢年紀唔細
叔叔很勵害 發表於 2017-11-4 22:27
係米好大年紀,應該有50啦,沙沙十幾年前係新興大廈試過一次,果時已覺得佢年紀唔細

我都係新興大廈試過佢,不過唔係咁易入到。我找唔返佢也不知佢搬左去尖沙咀,師兄po左圖但看不到。我估應該係同一個囡囡。
dolbysnoopy 發表於 2017-11-5 17:25
我都係新興大廈試過佢,不過唔係咁易入到。我找唔返佢也不知佢搬左去尖沙咀,師兄po左圖但看不到。我估應該係同一個囡囡。

話說我同我條舊菜想玩D新鮮D玩意, 因為莎莎是我找開既囡囡, 所以佢可以比我帶個女人上去一齊玩, 但只係玩過一次...
我一生人第一次玩雙飛, 睇佢兩個響度玩女同, 觀賞性很高, 細佬好撚硬, 比佢地來吹幾吓就顏射左響佢面 .
dolbysnoopy 發表於 2017-11-5 17:25

圖片補貼

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

雖然好多年冇見佢,但我記得佢著OL或高跟同制服都好好睇,同佢頭髮係中間分界,多年冇變。師兄你帶自己囡囡上去玩收幾錢?是否玩雙飛?師兄係熟客,但唔問佢拿電話?
dolbysnoopy 發表於 2017-11-5 20:26
雖然好多年冇見佢,但我記得佢著OL或高跟同制服都好好睇,同佢頭髮係中間分界,多年冇變。師兄你帶自己囡囡上去玩收幾錢?是否玩雙飛?師兄係熟客,但唔問佢拿電話?

拿左, 但唔見撚左呀!
laughing09 發表於 2017-11-5 21:34
拿左, 但唔見撚左呀!

果時我唔見佢係新興度開工,都唔知佢搬左去尖沙咀。不過我幫親佢係10年前既事,都唔知佢係咪上左岸。因當時估計佢40歲
發利2樓見過。
回復 laughing09 ##1 的帖子

pmed to u
davylo 發表於 2018-1-10 19:30
回復 laughing09 ##1 的帖子

pmed to u

Please pm to me,too,thanks!
用手機回應 davylo #13 的帖子

pm me。唔該ching
用手機回應 davylo #13 的帖子

pm me。唔該ching
回復 cheukman1994 ##16 的帖子

Also pmed to you
用手機回應 davylo #17 的帖子

睇唔到 私人聊天我
回復 davylo ##13 的帖子

Ching
請問可否pm me
謝謝🙏🏻
C hing plz pm me , thanks!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:24