[賽後報告] 車模身材,全程av情節,35d神級美乳呀gem來勢胸胸,高潮浪接浪,無比enjoy,

簽到
名稱: Gem
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27028-荃灣-樓上骨-Gem.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

9E057F1A-4613-48D0-A1AF-0AF34D6901AE.jpeg 792ECA3B-71E9-43C2-B896-82B7F5E6ACEE.jpeg 739878F2-2488-445B-8EB7-E655187F846A.jpeg 6A2FF72B-296E-4BDA-A734-103B97ABE45D.jpeg 46B3EBA1-1434-496F-BC57-4A856DA155DD.jpeg 收工無聊想扑野,荃灣掃樓搵野食,貴生樓靚女岀沒注意,開門一見大波燈籠,貨真價實,前凸後翹,有樣有身材,望住佢靚樣黎吊,爽囉,入房見到佢甜美迷人既笑容,含哂春行埋黎我身,攬住我放哂電,十分體貼幫我解除武裝,對南北半球痴到我實一實,引得我心情高賬,沖涼送上濕吻,av   feel洗勻全身波推夾腸,慢慢錫到lin頭啜下,落到龜頭奶下波子,眼神姣到爆,忍唔住啦我,之後上床開波,主動隊埋對波請我食波餅,雙手揸大波後啜lin頭,好有女友Feel,反應真實,揸波巢西無格手,好配合,環保吹,含到細佬轉先係有料,,十分激情,吞吐波子,鳩根都企撚埋,奶袋仲一時深喉一時舔鳩頭,即刻叫停上袋,gem好主動坐上嚟,坐功激情,多水姣西,表情真,好enjoy禁,騎功唔錯,轉男上,囡囡淫聲不斷,望住佢既靚樣黎吊,最後推車, pat pat有肉哋,好好砌,呻吟聲不斷增大,好投入禁爆左,,完事沖涼服侍仲禁體貼,無偷懶,俾家用+tips閃人..
谢谢师兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

good report!!!

very good report, thank you

多謝師兄分享

回復 Kanewai #1 的帖子

身材好吸引