[囡囡推介] 腰骨怨痛,Honey幫到你;巨乳夾腸仔,一滴一滴精華素都俾曬佢~~~

簽到
名稱: Honey
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A59178-北角-樓上骨-Honey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

痕痕地,又腰骨怨痛,痛痕難忍,
打開141睇睇,忍唔住預約咗Honey,如時去到,開門見面,樣貌美豔嬌媚,身高大約有16X cm到,
上身呢對大波又白又挺,有腰有羅;玲瓏浮凸,雙腿修長,皮膚白滑,玲瓏浮凸,例牌攬攬抽抽水,大波波勁好好揸,邊傾計邊幫我除衫,
服務殷勤主動~體貼入微~慾火高燒,自己好快沖洗完,返出黎佢換好一次性床單,
爬上骨床,享受佢幫我日式按摩緩鳩氣,一試就佢手勢正宗,夠力水得黎穴位又準~態度又夠專業,服務認真細心,
推鬆再按,絕唔馬虎,由頭到腳按到我大聲叫好,Honey嘅手骨真不愧係大師級水準,
到推油手勢唔錯,逐個位逐個位推,推得好好,真係好舒服,簡直係超級享受,推按完全身都鬆曬,疲勞盡消成個人都舒服曬;
轉身攬住佢進入歡樂時光,佢有挑逗我碌野,捽慶我,忍唔住攬埋佢係咁搓揉對大粉波,好有手感;
佢主動波錫lin,夾腸仔好夠投入又有激情,淫聲導航嘅配合下,夾到細佬射出精華,
最後一滴一滴都俾曬佢,feel好銷魂,真係無比興奮。
good report!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 JianLu #1 的帖子

身材好吸引

身材誘人,卜得過

身材正,一試無妨