星期五出發1號或金池 ~ 有師兄想一齊去嗎?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期五出發1號或金池 ,有師兄想一齊去嗎?大概下午去,明早番掛

但如去金池,我就唔係幾想過夜!
回復 Girlhunter888 #1 的帖子

師兄不如一齊去鑑賞韓妹啦
回復 Girlhunter888 #3 的帖子

仲有無其他場有,因為覺得東b貴得黎唔太值
Kanetaker 發表於 2017-10-17 19:03
回復 Girlhunter888 #3 的帖子

仲有無其他場有,因為覺得東b貴得黎唔太值

18,壹號有,但最多係東堡,最索可能都係,重有我上次去壹號都無韓妹,可能早…… 11月我可能再去,所以今次諗住平平地玩住,好窮無錢玩韓妹
回復 Girlhunter888 #5 的帖子

我未去過壹號同金池,唔知玩法點樣呢
Kanetaker 發表於 2017-10-17 20:33
回復 Girlhunter888 #5 的帖子

我未去過壹號同金池,唔知玩法點樣呢

壹號套票2200 包按摩及師傅工1Q ..主打祖國,越,泰。日,韓各1.2.... 無game
金池1835 包2師傅工,五六日有game. 主打越,祖,可能質素較次,但囡囡會出黎梳化抽水,互動感強好多
回復 Kanetaker #4 的帖子

豪門都有呀

去桑拿一個人去也可以,又不是想群抽
vv--vv 發表於 2017-10-18 01:28

去桑拿一個人去也可以,又不是想群抽

我知,通常都係單打,如果搵到同好,都未嘗不可……
Girlhunter888 發表於 2017-10-17 19:13
18,壹號有,但最多係東堡,最索可能都係,重有我上次去壹號都無韓妹,可能早…… 11月我可能再去,所以今次諗住平平地玩住,好窮無錢玩韓妹/

我7號去過一次壹仔,晚上8時開show,有四件韓妹,樣係冇東堡 d咁靚,但人造色素似乎少d,不過都要加多2000大元,唔係咁抵。不如搵國貨或越記,加鐘都係俾多1000,抵好多。
illusorybj 發表於 2017-10-18 19:19
我7號去過一次壹仔,晚上8時開show,有四件韓妹,樣係冇東堡 d咁靚,但人造色素似乎少d,不過都要加多2000大元,唔係咁抵。不如搵國貨或越記,加鐘都係俾多1000,抵好多。

師兄,甘壹號d model 得唔得,多唔多?其實加鐘都係一千算幾抵,不過如揀韓妹,模特,係未再加錢?

推金池
金池好玩又便宜

壹仔大堂海報話:雙飛或加鐘加多一千。

壹仔 d 女分佈頗平均,每款有d,個人覺得國貨 model靚普通組少少,而越記則相反,普通組靚d,所以我多數國貨搵model,越記叫普通組,其他泰、韓、鬼妹暫時未叫過。

我上次叫果個都係國貨model,加4舊,我見佢身形相當巧,全身完全無贅肉兼對波幾挺拔下,不過個樣就好cool,所以博下試試。好彩佢正式埋牙時都幾好反應,又唔係咁cool,我初時都驚住佢都係裝胸作勢,因為咁纖瘦對波多數係裝出,點知佢一剝衫,一睇佢對波確係真堅挺,其實唔係好大個隻,但佢身裁好纖細,所以對比上感覺上幾大。問問佢家鄉何在,佢話來自四川。似乎四川 d女硬件一般都唔錯。
回復 Girlhunter888 #12 的帖子

唔好意思,師兄,覆你果陣唔記得按「回覆」,請睇樓上14樓。
illusorybj 發表於 2017-10-18 21:04
壹仔大堂海報話:雙飛或加鐘加多一千。

壹仔 d 女分佈頗平均,每款有d,個人覺得國貨 model靚普通組少 ...

我都有甘既睇法,我之前見到過祖模有D似你果個,浯知係唔係同一個,你果個有無車,毒龍? 師兄知唔知11點後重多唔多囡?
danpdd 發表於 2017-10-17 22:42
回復 Kanetaker #4 的帖子

豪門都有呀

師兄,請問豪門而家係唔係入去睇囡,揀唔到就可以走人,免桑拿費

師兄 諗住幾點過去?
crazksky 發表於 2017-10-19 10:17

師兄 諗住幾點過去?

可能3點到
Girlhunter888 發表於 2017-10-18 22:32
師兄,請問豪門而家係唔係入去睇囡,揀唔到就可以走人,免桑拿費

可以,同東昇一樣。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:30