樓主: Girlhunter888

星期五出發1號或金池 ~ 有師兄想一齊去嗎?

回復 Girlhunter888 #19 的帖子

我最快應該都要夜晚7,8點先過到黎
或者pm 你wechat/wtsapp比我啦 師兄^^
豪門地方舒服但女一般,要hea就一個好選擇要玩女為主就會失望
回復 Girlhunter888 #16 的帖子

我無主動去車,唔確定佢俾唔俾考車牌,至於毒龍鑽就無喇,服務都係例牌。不過佢副「計」真係好合我胃口,身裁好很窈窕,但又唔算係高(除鞋後5尺3左右)(家陣d model準則都冇乜,d 場好隨意定),腰好細,正所謂「纖腰掌中舞」,雙手捉住佢條腰係咁推插,睇住佢胸前兩個肉球跌跌盪盪,加埋佢都淫叫得幾投入,所以唔駛車都插得好爽,派彩甚暢快。

呢個場好似晚上8點至零晨1點都保持住有30或30多條女揀;早過8點得10多20個,夜過零晨一兩點就唔知,因為我未咁夜出水池睇過。
illusorybj 發表於 2017-10-19 20:21
回復 Girlhunter888 #16 的帖子

我無主動去車,唔確定佢俾唔俾考車牌,至於毒龍鑽就無喇,服務都係例牌 ...

唔該晒師兄資訊
请问一号怎样去,在那里
jimmy0 發表於 2017-10-19 20:57
请问一号怎样去,在那里

係置地廣場入面,星際酒店對面
回復 Girlhunter888 #17 的帖子

小弟第一次去豪門係週5晚十點左右
到前枱話第1次泥可唔可以望吓d囡
被安排入間好很大嘅梳化房坐
跟住入成四十位囡囡都有睇到眼凸
即刻入場啦
回復 Girlhunter888 #17 的帖子

邊有免費浄桑架
金記浄桑都四魚
illusorybj 發表於 2017-10-18 19:19
我7號去過一次壹仔,晚上8時開show,有四件韓妹,樣係冇東堡 d咁靚,但人造色素似乎少d,不過都要加多2000大元,唔係咁抵。不如搵國貨或越記,加鐘都係俾多1000,抵好多。

壹仔開show 有咩玩架?

illusorybj 發表於 2017-10-18 21:04
壹仔大堂海報話:雙飛或加鐘加多一千。

壹仔 d 女分佈頗平均,每款有d,個人覺得國貨 model靚普通組少 ...

雙飛或加鐘都係加多一千 又幾抵玩。。。

回復 raymng #30 的帖子

呢個場對於喜歡玩遊戲師兄來講會感到失望,因為完全冇玩,開 show 純揀女。揀就上,唔就等下輪再揀。

我所知有團吹好似得東A、豪門同金池呢三個場。

回復 raymng #31 的帖子

我見佢全場貼哂海報,應該今期主力谷呢卡…
回復 illusorybj #32 的帖子

豪門有團吹?
Ching請介紹吓

回復 danpdd #34 的帖子

我上次去約8時左右,經理「提示」有 show開。由於豪門休息區較大,但水池區卻細,所以唔會響水池區開 show 而響休息室開;而休息室則只有最末端有空地讓囡囡企響度俾你揀。經理示意開 show 即係叫你快 d 過去休息區末端位置揀位坐,如果唔係滿座呢輪冇得揀要等下輪。

點解要坐低揀,企響處揀唔得?就係唔得,因為揀之前會有團吹,好似東A同金池咁, d女輪流攪你,逐個由抽你水到幫你吹為止,完至揀女。不過咁,唔好期望呢個場好東A般咁多玩,囡囡唔會好似東A d咁只披著薄紗連底褲都唔著同你玩。呢個場 d 女著番制服同你吹。

同埋呢個場 d團吹 show係不定時,未必會開,要人多至開,所以開親都要排隊至有得參與,所以如果一心想試下佢 d 團吹 show,醒目師兄一定會揀休息區最末端座位坐,如果唔係,一聽到經理提示,即刻過去果邊搵位坐等開 show

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:48