[囡囡推介] 20幾歲青春索女 >索樣 /瘦底 /長腿 / 大波 ...靚過林心如,正過蔡依琳

名稱: 映雪
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27279-元朗-樓上骨-映雪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寂寞難耐,忍唔住出去打獵,事先預約咗映雪,
如時去到映雪嘅溫柔鄉,開門見面到囡囡,好有親切感,
樣子大約有20幾歲,靚過林心如,正過蔡依琳,雪白大波極具誘惑,身型又正,前凸後翹*幼腰靚羅*長腿美足*曲線銷魂,簡直係性感到爆,真係令我慾火高燒,細佬即時挺立,
傾兩句計,佢有挑逗我碌野,男女都好興奮,我乘勝追擊,互相捽慶,各自除衫齊齊去沖涼,波推擦背,
邊洗邊玩,再黎水中吹奏,好有激情,吹到硬曬汰,
沖洗完上床慢慢玩,先按摩推油,開背有板有眼,高手梗係唔同,夠力水得黎穴位又準~
慢慢按摩埋全身重要部位,按鬆就推油,推油如是,服務做到足,絕唔馬虎,推背,推腰推大小腿,功架十足,
手勢夠曬專業水準,用力推到我全身都鬆曬,柔情掃股,無比暢快;用舌頭舔勻我全身敏感點,慢慢由外到內淫勻我全身,
撩到我慾火高燒痕能到硬,超有感覺,細佬都扯旗,幫我環保吹奏,用淫眼望住我吹到雪雪聲,吹功好勁……有深喉……有眼神……好能舒服,正到無倫,一陣功夫吹到細佬鬼咁硬,叫停上套,
女上騎到波濤洶湧,雪白大波彈上彈下,極具誘惑,囡囡又夠投入肉緊,鮑魚又窄又濕,感覺好鬼正,
不斷換花式,真係得心應手,爽到佢瘋狂大叫,經過一番激情攻守,
換男上位置拮入,出盡全力,下下頂到最入,長腿上膊啪啪聲爆,好快細佬口吐精華,事後細心清洗,
囡囡服務多元化,不設額外收費,真係值得推介。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 peterpaulmary2 #1 的帖子

身材誘人,直得過