第一次D1報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日4點過澳門做完野,難得有空閒時間,梗係尋歡作樂啦  由於時間有限(訂左10點回程船飛),今次唔去玩慣既東B,決定揀D1/金池。 睇左大家既包膠知道呢兩間性價比較高,都係玩越泰祖為主,但D1就快快趣趣唔洗換衫,而且又有得玩浴缸。結果8點食完飯就去左16浦,再行過隔離萬事發酒店。 D1個門口完全唔起眼,其實係酒店側門,仲要行多一條直路先到D1既專用lift。電梯未上到3樓已經聽到強勁既音樂聲,一開門~~嘩...泰式金魚缸原來就係30,40條囡囡坐係度任揀。經理行過黎問飲唔飲野+解釋紅牌就泰國,藍牌就越南,綠牌就中國。 囡囡就兩隻價錢,越南+泰國就18xx, 泰國/中國model就2180。 (值得一提,台面真係放左個望遠鏡,驚大家睇唔到後排咁XD) 本身想玩下泰越,但樣就真係唔太岩胃口,再加上有個綠牌對住我笑容好好又斬哂眼咁,就你啦!揀完去隔離counter比錢,之後囡囡就會帶你上房。
入到房,囡囡先幫手除衫,跟住就去浴缸放水。等既途中再搽油按+波推背隻。囡囡有1.7米高,身材好slim+長腿。但換黎既就係太瘦,無咩波== 波推果陣都唔覺得舒服  之後帶我去浴缸度玩殘廢浴,果度燈光猛d睇到囡囡應該唔後生,初初諗住最多25啦。點之佢話已經28(現今化妝技術真係西利),頂 竟然食左個姐姐…真心第一次同大個自己幾年既女仔搞 佢知道我細過佢,笑笑口咁講:等陣姐姐來欺負你啦。講完之後,佢就叫我坐係浴缸邊幫我含。姐姐技術真係唔同d,條利郁得勁靈活,原本做完公事攰攰地都成個醒哂。跟手就上床再激戰,不過姐姐可能體力差d,騎功無之前韓妹咁有力,佢自己話腳都軟要我男上搞掂完事。
玩完傾多陣計又交換左wechat(下面有相),望望個鐘都真係足鐘 玩左一個鐘多少少。overall計,d1囡囡雖然無東b咁好賣相,但以$2000價錢+再加有浴缸侍浴玩,絕對值呀,好岩趕時間快餐唔過夜既師兄。
Thanks for the report & photo, C-hing!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄精彩報告

多謝師兄分享

多謝師兄的報告。

回復 Kanetaker #1 的帖子

好正,謝謝!

很好的體驗, 謝謝分享

呢個囡囡正呀, 重170 走肥,睇相唔錯...... 有無得車? 其實行正門未重好......

性价比高.

........感谢.....C Hing.....报告......

good and detail report, thank ching

多謝師兄分享

師兄你真係叻,咁都俾你攞到微信

嘩170好高bor
祖豆咁高
Ching年青, 食28,9囡囡嫌年紀大
小弟年紀大d
反而覺得呢個年紀嘅囡都有好玩之處
可能因為小弟去d cheap場

發帖很用心啊!

28,9囡囡年紀大 小弟年紀大 岩小弟玩

good to hear Ching eat a nice CHN gal in D1

回復 Girlhunter888 #10 的帖子

我無要求車呀,始終未去好鐘意果隻feel