[曼谷] 10/10-13/10曼谷單兵行 day two part two

簽到
泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: Nana 及 蛇尾 part two 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期: 2017-10-11 消費意見 可以一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於有時間出埋第二日part two ,多謝咁多位ching加分及留言,等我有動力繼續寫報告😁
承上集,依依不捨咁同清邁妹say goodbye 😘之後慢慢行落蛇尾,散下酒氣,順便睇下啲街女😂好多非洲雞👩🏿仲會扯住你,開價1500😳你都痴痴地,俾1500你,我不如去揼個正骨😂😂😂
慢慢行左10零分鐘左右,就到達蛇尾(其實唔駛下下搭車,由其是nana 落蛇尾、cowboy落蛇尾,都係一條直路,又可以散下酒,睇下啲街女)😉
未夠一點落到蛇尾,女多客少,買左啤酒行個圈,好多都可供食用😋但就硬係無咩感覺,連問價都無衝動😩搵張櫈仔坐定定,慢慢睇😎突然前面坐左條女,黑色頭髮,眼大大,瓜子口面,樣望落去一啲撈味都無,身形偏瘦,但睇唔清身材……因為佢唔係著得好暴露,普通tee,牛仔褲😏成個感覺好似王祖賢咁😍😍😍
即時問價……各位師兄係咪好期待呢😉對唔住,今晚唔係佢,佢同我講佢聽朝要返早,今晚唔想再做😩本身想開多1000俾佢,但諗諗下又唔想做壞規矩,二來又唔想強人所難,吹陣水就放佢走😔,最慘係俾佢電到我唔記得問佢line😩😭攪到我返到香港都仲心掛掛,唯有睇緣份,下次見唔見到啦😉
帶住失落嘅心情(大概3分鐘左右)終於見到target啦😉係近廁所果邊,一出現已經有三兩個韓仔埋去😏好,睇下有無機先…點知條女擰頭揀客喎🤔咁臭串😒望多兩眼,終於對望啦😜見佢笑一笑,再低頭望一望我😏無死啦,我食硬你😂😂😂
(中間有段小插曲,因為我同佢有段距離,我起身行埋去果陣,突然有四個大陸佬,企係佢地面前,佢同4個朋友一齊😣唔通俾人搶走😩,唔撚理加快腳步行過去,企係啲大陸佬後面,聽下佢咩料先😒,妖,佢地幾個係咁讓,幾個不停係度:「你先選,你先吧,你是哥,你先吧,我無所謂,還是你先吧」玩撚左成分鐘,都仲未同啲女傾下計😡
屌,我一個轉身,係佢地中間行埋去條女前面,hi petty ,I lost my heart, can you help me plx😉,佢點頭😏好,問價,st3000去我酒店,行得!即時拖住佢係班大陸佬面前行過,仲要啤下佢地😎吹咩😂)
出到去,又係帶我行左好大段路先上的士😩人地好心急呀…上到車吹水,問下佢原來唔鍾意做韓仔同大陸佬生意,前者好粗魯,後者唔識溝通兼諸多要求😂仲問我係咪韓國人,我話如果我係,係咪唔做我生意,佢即時好口乖話,我係例外😂雖然明知道係套路,但個心都好舒服😂😂😂
返到酒店,入門口就打個車輪,揸下波先😏唉…又係石頭波,D cup又點😭😭😭但好在皮膚滑,腳長,腰細,靚樣…算啦,一齊沖涼,係咁搵個patpat磨我,硬曬😎
拿拿聲上床,車輪,錫耳,錫lin,吹蕭都深左兩下喉…算係咁啦😁叫佢坐上黎,un左唔夠10下,係我數住😒話好累,咁妳死啦,轉位男上,拼命三郎上身,高速屌佢10分鐘,再轉老漢,推推下,推佢去窗邊,拉開啲窗簾,對住條大街推😉😎唔做觀音就做show俾人睇啦😂衝左陣左右,出左啦😍
完事一齊沖涼,瞓一陣,趕佢酒,因為今晚係nana都飲左好多,要抖一抖,佢就起身玩自拍😅,我叫妳走…妳拍乜春呀😅原來佢想同我影相,是但啦,好眼瞓,妳快啲影完走啦,唔該🙏🏻跟著見到佢send合照俾佢啲朋友😳我即時問佢做咩事🤔唔係屌耐左少少,就要點我相呀😅嚇死,原來佢話佢啲朋友見到佢跟我一齊走,話好羨慕😅又同我黎套路…問我一唔一齊去飲酒😒果陣4點幾😩唔駛瞓咩,痴線,即時俾錢叫佢走,話下次先…拎埋line一上床即時昏迷,第朝早20個line😳原來佢琴晚不停send相俾我😒
叫我起身搵佢,同佢去食飯😏有機喎……但第三日出現左情況,所以結果係無搵到佢😂   Day two 完 放心,有相,合照就唔放啦,其中一個係佢,佢啲朋友都食得過下😏
Day three 待續😉(口爆奇情,及club102爆腎實錄 )
回復 Kimchen #1 的帖子

中間果個好得,但石頭波扣分
回覆 讚好 不讚 使用道具

比我估樓主是晚女主角是中間那位

Kingofactor 發表於 2017-10-17 15:54
比我估樓主是晚女主角是中間那位

😎好明顯我係外貌協會😂

回復 Kimchen #5 的帖子

我估你係石頭波先估佢,我有得揀會揀左手邊

Kingofactor 發表於 2017-10-17 16:17
回復 Kimchen #5 的帖子

我估你係石頭波先估佢,我有得揀會揀左手邊

😂😂😂會錯意,佢啲fd都係蛇尾出現,8點幾就落去搵客,下次去試下😉

石頭應該中間 左邊雖然細D但應該真小B

回復 Kimchen #4 的帖子

師兄可否pm佢contact?

fy9413 發表於 2017-10-17 16:28
石頭應該中間 左邊雖然細D但應該真小B

Ching好觀察力😂

抱歉咁多位ching…因為本人去泰國玩,喜歡留精,更留情,所以先會發生之前連續沉船事件😂所以唔方便提供任何囡囡嘅聯絡資料,但我所知道搵囡嘅方法已上傳報告,因為在此論壇獲益良多,所以要回饋各位🙏🏻
祝各位雞運亨通😘

「你先選,你先吧,你是哥,你先吧,我無所謂,還是你先吧」我睇完都覺得佢地好笑

3個, 我都係揀中間

PATRICKMOUSE 發表於 2017-10-17 16:57
「你先選,你先吧,你是哥,你先吧,我無所謂,還是你先吧」我睇完都覺得佢地好笑

啲中國同胞真係好Q煩😂又玩貴曬啲消費,去gogo bar隨隨便便都500/1000tips ,8000LT(未計bar fine)又當係寶…最憎😩

hkkaze 發表於 2017-10-17 17:12
3個, 我都係揀中間

奈何打假波😩

回復 Kimchen #1 的帖子

石頭波好過無波

中間果個好得,石頭波我沒所謂

回復 Kimchen #15 的帖子

玩樂既野, 無所謂啦

排名次序一定係中左右,因為右邊太厚粉底。

good pick ching, the middle one is the prettiest