[指壓囡囡] 指壓 舐 西討論

回復 yamaha11 #1 的帖子

額外驚喜
回覆 讚好 不讚 使用道具

來記同孖八玩到係咁叫我舔佢西, 最後我都冇食到, 吊佢癮. 然後就係咁插佢~~

乃西以前好中意,同囡囡有互動。但自問劉華再加6尺高欠一吋,搞到容易同囡囡玩中出,但而家有家室,怕控制唔到,都係拒絕再咁玩乃西

試過好多囡啱啱中出完 , 洗都唔洗就出房趕下一個客 , 想起都有啲作嘔  .

如果條囡囡個西冇味冇壞就可放心舐特舐1.

回復 真面目 ##26 的帖子

金鑽8 雞䶖超過 10 年 , 入行以來鄀以環保中出掛牌 , 多年屌過幾次 , 身材服務全不合格 ,自從 試過床邊插入 , 即湧出白色糊狀物體 , 連忙插多两下即出野 , 沖身時見佢求其沖两下就出來 , 連閪都唔洗 ,求其用幾格厕紙當尿布就穿底褲 . 有次上金鑽冇女揀迫住番食 , 扮哂上菜 , 又要加鈡 , 又要買禮物 , 又要貼士 , 不知所謂.

回復 Oldnoberda ##27 的帖子

雞䶖超過 10 年 x 2.5 (minimum)

Oldnoberda 發表於 2017-12-20 14:37

金鑽8 雞䶖超過 10 年 , 入行以來鄀以環保中出掛牌 , 多年屌過幾次 , 身材服務全 ...

這女10年前在金鑽玩過但有帶袋,知道這女好濫中出所以帶袋穩陣啲。
條女清潔今差個個客都黏到其他ching精液,念到這樣就無引

very easy to get STD, won't do it

Oldnoberda 發表於 2017-12-20 14:37

金鑽8 雞䶖超過 10 年 , 入行以來鄀以環保中出掛牌 , 多年屌過幾次 , 身材服務全 ...

條8仔是否很瘦,比較矮?假波?

回復 Oldnoberda ##27 的帖子

大叔,唔好做人咁Q缺徳。唱衰人哋來滿足自己! 人家有得罪你嗎?我也是客人。你不滿意可以不去不找人。出來玩,男人要大度,正所謂斷人財路,等同殺人父母。你除非係想自私佔用來食吧。踢爆你啦!

初來步到,講明指壓討論區 ,當然係討論指壓 , 原來唔可以心直口快 ; 敬告網友討論時避免中傷字眼,不得老作 , 否則好易變嗌交區 . 指壓賺既係正當然 , 唔係做老千 ,点會因三两句評論就斷财赂? 你當班客低能咩 .

指壓中女天下,靚鮑小有

雞城紅牌Angel,係難得靚鮑,仲好鐘意玩69,所以小弟都試過

169cargod 發表於 2017-10-27 16:05
啲女有興過頭就忘記要帶袋,立即想放入去,這樣環保中出又幾爽

個個囡囡環保中出完好快就會放大假,  仲係入住國内五星乜乜人民醫院酒店添, 你估真係去旅遊呀! 事實上幫襯呢D女係物超所值既, 因為有奬品派發, 大獎係Aids 普通奬疱疹 安慰奬都有白濁送, 仲係長送長有永不缺貨

D女比上首Ching玩完中出, 你又去乃佢塊西, D奬品真係追住你來派

penislee 發表於 2018-1-3 05:44
個個囡囡環保中出完好快就會放大假,  仲係入住國内五星乜乜人民醫院酒店添, 你估真係去旅遊呀! 事實上幫 ...

咁怕死你不如打飛機算啦

真面目 發表於 2018-1-3 06:17
咁怕死你不如打飛機算啦

安全唔等如怕死, 衹因囡囡太缺德, 既然玩得中出就要清潔好先再比人乃, 洗都吾洗即做第二個客叫做缺德, 咁缺德囡囡就吾值得幫襯

penislee 發表於 2018-1-13 08:01
安全唔等如怕死, 衹因囡囡太缺德, 既然玩得中出就要清潔好先再比人乃, 洗都吾洗即做第二個客叫做缺德, 咁缺德囡囡就吾值得幫襯

講得對,做環保女都要有職業道德。每個客都食上手精液,啲客知道熟客都走頭

penislee 發表於 2018-1-13 08:01

咁你長篇大論打出黎唔知為乜 又話派獎又盛 不如直接啲講有啲囡俾人中出完唔洗閪咪算

me too, nice tarts