[賽後報告] 呢個混血兒索女,男人唔食罪大惡極,really 靚過李嘉欣,好有sexy taste

名稱: Aga
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55467-荃灣-樓上骨-Aga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

J痕難忍,事先預約好混血兒Aga,準時去到荃灣,開門一見,really 靚過李嘉欣,樣貌甜美;斯文清秀,高貴有氣質,皮膚白滑,

身材有腰有羅,曲線完美,著緊身白色戰衣,大粉靚波呼之欲出,實在引死人,見到都令人想入非非;

入到佢對住我笑口淫淫,個樣姣到出汁,性感十足,好有sexy taste,大家傾兩句計,主動攬實我偷桃撈月,風騷撩人,搞我慾火高燒,細佬一柱擎天,

拿拿聲幫我除衫,佢侍浴好得殷勤又夠體貼,波波磨身夾腸樣樣都玩到齊,真係舒服得黎又夠刺激,痕能到硬,全身洗白白好乾淨#

床戲過程極之豪放,啜毛蛋奶袋袋,主動幫我帶袋吹奏,瘋狂投入吹雪雪聲,有深喉,有眼神,吹功好勁,爽到暈……

食含蕉咁吹咗成10分鐘,吹到咁上下,細佬已經硬到頂唔住,爽到我忍無可忍,興奮到砌翻佢先黎一炮,鮮鮑窄窄又濕,夾住細佬好鬼正#

換女上,用佢水簾洞將我細佬吞食入去,攬實我瘋狂上下un,我幫手頂幾十野,我頂佢叫,好銷魂,男女都好有feel#

不斷換花式,屌到佢高潮迭起西水長流,搞到我射與不射嘅邊緣,叫聲無比美妙動聽,一輪急攻猛撞,爽到佢攬實我狂叫昇天,男女都好興奮,派彩後仲喘曬氣,真係好過癮!
5B784F3F-962B-4084-8F2F-3120C2FC63BC-17022-00000777697E051D_tmp.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 paulanka #1 的帖子

look really nice mix girl with young pretty body

多謝師兄分享

好好好要試

身材誘人,直得過

身材好,可以一試