[囡囡推介] 反應一流,大波夾腸,水中蕭,環保吹,激情口爆,暢快顏射 

簽到
名稱: 高挑婷婷
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A59450-深水埗-一樓一-高挑巨乳學生妹20.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

口水多多吹到雪雪聲,連鳩根都濕埋,口技相當唔錯,好俾心機做到十足,又好識得照顧我心思(我中意吹簫呢part)!佢特登吹咗好長時間,即刻叫佢換69,我玩鮑魚佢吹簫,先撩下佢支西再伸條俐幫佢瀨HI,條俐鑽入窿度打圈,,系真水無異味!接著含住陰蒂吸啜一輪,爽到佢含實條嘢又知道用俐尖係鳩頭位打圈,我條嘢算系短嘅都好易到頂,下下到頂插到佢哇哇大叫,睇住佢楚楚可憐嘅樣我亦都興奮,驚細佬好快出嘢換9仔,揸住大波前面撞後面啪啪聲,睇到都心思思想,死忍爛忍忍咗十幾下都洗頂唔順喇,揸籮柚加速抽插,衝衝衝.衝多幾下終於都忍唔住爆卵咗!事後幫手清潔細佬,一齊去沖涼又整多次事後蕭,爽到腳仔都軟埋!
架生新淨
回復 bqbqbra #1 的帖子

attractive, thanks

靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,入去沖涼 ...
Artkwan613516 發表於 2017-10-17 18:35
大波夾腸,水中蕭,環保吹,激情口爆,暢快顏射

陀地簫后,窄鮑仲好屌得,最正口爆埋
Artkwan613516 發表於 2017-10-17 18:35
大波環保吹有深喉,頂級吹功好撚刺激勁頂癮!

性感熱情開朗既性格,主動好招呼,吹得又扑得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:07