[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 呢隻妖响香港

回覆 讚好 不讚 使用道具

呢個好得咁,好想試呀....可惜出咗差不在香港...

始終怕入魔道 ... 可免則免 ...
+ Z; N- i3 _1 H/ E+ J  t
7 u) l; f9 U0 s( |見兄有妖架, 四佰可以上契
/ J8 ~+ N( h* b" z之前見過有個好得, 超班, 都只係四佰.
& Y5 {: Y  z3 w' t+ R& `' Q* Q我又唔識神打, 唔敢入

TS?我末入魔道😓

道行未夠…要等下

Reply hungyiu #1 Add Thread2 u/ t3 S3 R0 Z
' X9 L2 @; R% n* j
wow wow wow, love to see more of your update

kh 有妖? 好驚
9 b0 T8 R2 Y, @! ^9 A7 b未入魔道的我, 以後唔會係 kh 食泰菜 1 j# V9 w# R! }

加多張

加多張
3 h$ X8 N: _3 H* U9 i8 g
再加張相

回復 kc_LL #5 的帖子
7 @, {) k6 Q4 k$ M: n/ ^# J/ {. C7 ]' B+ N) Y  S
Ching呢件妖收你幾多錢?& A0 R) Z2 E8 \
除左要過膠吹之外, 仲有無其他唔好?
6 O  c  Y- O/ u- B: R' n我成日心思思想試佢, 但又驚同相爭好遠同服務差.. J# t( B/ [& Z  }1 I( F
香港食妖好貴, 所以一路唔敢試.

本帖最後由 hungyiu 於 2017-10-21 02:00 編輯 3 |3 P8 Q8 H( ^; e) `

. K5 Q, m* ], J2 o回復 我叫靚仔 #29 的帖子
3 D: i: I; l: ]  Y* i/ N7 y; |" i$ O+ f
佢收我800,環保,大車.同泰國ob差唔多價,唔使試,佢已同我say goodbye.今日飛

真人仲靚

😍 wow wow want to try too

回復 hungyiu #30 的帖子
3 j* ?8 f3 X, C6 g8 x* J
* F1 ?  p$ s9 w: ~  O' B唔驚啦, 佢成日都嚟香港, 好快又見到佢.
- f4 E1 l" R8 ]  [如果收800真係唔貴喎

回復 我叫靚仔 #33 的帖子5 D: `+ \( S; l

9 T6 i' D1 r. O) N吓, 係真唔係呀. 佢上次幾時黎?師兄請提点

都幾靚喎

7 ?! a! T4 B, {. Q: O8 m/ Y
- u' J/ ~$ y% I0 C  ]# T: b7 p好索,咩價?

2 h* f+ |$ R2 u7 M+ o好似好正,有機會要見識下

人哋 揾食而已, he is good looking.

回復 hungyiu #34 的帖子
% X. ^* ~$ O3 Q  A8 R) ]7 ^' |  g3 k9 z
下次見到佢又嚟香港, 即刻通知CHING

回復 我叫靚仔 #39 的帖子
! t  ?- B' V6 h6 B% n7 `
( Z+ }2 R& C# D唔該師兄