[泰國] 惹火新菜 5"7 model ~Lorena~ 36D波濤洶湧 性感尤物 泡泡浴 舌吻800

簽到
名稱: TR Lorena
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A62609-尖沙咀-美少女-TRLorena.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lorena

打電話俾相熟AG、安排順利,Lorena真人靚過AD相、sexy性感 ,有混血兒feel、眼大鼻高相頭一流、電眼好吸引、面形係極靚、黃金比例瓜子面同鵝蛋面形混合體、東方柔情、西方輪廓、有D似大台某明星,真人更索,真係我見過本年度面形最具氣質既美女!靚女Lorena外表比較野性、但原來除左人索之外、聲仲好甜、甜到入心入肺、聽把聲都覺得好性感,女女好好態度,笑容滿面,服務好有HEART,真係好有心機,全程自動波,用心服侍我,加上多水多汁,呻吟聲淫,身材好均稱,苗條、長腿、幼腰、36D青根巨乳,皮滑皮膚,5"7 葫蘆身形,正爆 !!

Lorena沖涼玩 泰式浴缸泡泡浴、幫我洗白白時用波波推我Body、主動水簫,加上女女夠索夠姣、搞到我日日行升旗禮,Lorena充滿陽光女孩既正能量、令我都後生翻十年。

女女上床之後替我BB油massage、細心好手勢,之後互車一番,脷叠脷,女女幫我環保吹,又奶袋食旦,深喉吞吐,吹左好耐、佢好努力咁環保吹,我溫柔咁叫停佢、我怕比女女吹爆、於是上套,妹妹好緊窄亦淺,用我半成功力已經令女女淫水四濺、反應好真、好肉緊,坦克車,一邊渣PAT一邊大車,我側視鏡中既淫男女、呢下谷精上腦、女女外表斯文、內裡超淫、狂野極好砌,最後我地緊緊攬坐一齊爆發!!

冇食錯 ! Lorena整體感覺一流,狂野淫蕩,有D似大台某明星,真人更索,5'7 Model身才,皮滑皮膚,身材一流,36D cup波濤洶湧! 食招呼+大波已經值回票價,仲只係800,我會再搵返佢。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
樣靚身材正
回覆 讚好 不讚 使用道具

女女好索, 超班馬

狂野淫蕩

令我都後生翻十年。

model質素,都係800低食