[新界走地G] 元朗銅落今晚G光燦爛

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚同龜丞相,蚊叔同佢老友米叔一齊出征去元朗!
1 P9 C2 W% h% k$ M! T  A先由元朗西鐵站行去市中心!沿路好旺,有十幾件中女大媽游走,開價兩魚,仲有兩件差婆一高一矮樣一般同價。
3 p, c& \( B) h% T銅落有約十件中女兩幼,一件紅格仔衫幼米叔食過話好正!呢邊收兩魚半,約3,4件可食,竟見有咸妙熟中女駐紥!
' e% y. f, s& Y. Q8 }1 j最後去左利群洗樓,呢水女質唔錯,有令北幼,北中及泰幼約三分一可食,收四魚。見有兩俄中質一般收六魚!
多謝師兄分享~
回覆 讚好 不讚 使用道具

今晚發左雙響炮食左2Q!
/ \* R! `( U9 R5 l0 r& _# L' c7 C1 }3 [5 k
第一炮系利群3字b碌房食左件高佻東北長腿高質令輕中!收四魚包環吹!先環吹吹左3,4分鐘爽爆,吹硬上套想騎爆我!冇甘易!
/ n! E1 _6 _8 S1 a  s- H* w4 y1 i5 A+ O# V7 c/ _1 B/ n
跟著再坐蓮再狗仔式啪啪啪啪啪,最終男上渣昅手白滑令波屌,試車,初唔肯,我慢慢攻陷佢櫻桃小咀,最終大車脷曡脷車住屌爆佢出米青!勁爽!

元朗都玩埋,唔封你做教授都唔得啦

利記食完再去巡下坐下抖下飲罐紅牛,第二炮去左銅落“脆糊”樓梯口,食米叔昨晚食過贊好果件細粒小肥大波湘妹幼!0 a/ ?7 J( ?% H5 r
% Z4 a& T; C6 a/ y
有前後侍浴,先膠吹3,4分鐘再騎上黎屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌,可奶耳仔及臉冇得車,最終男上狂渣波狂屌爆佢出米青!米叔推介認真唔錯!佢第一次黎少撈味服務好,家用兩魚半好抵屌!

你就爽啦,老廟今晚夜一夜都無野扑

回復 skcat #1 的帖子
1 P. ~4 v  b  ^8 A7 X+ e7 R0 o- U3 j; N. @" M- I
好耐無去,連差妹俄妹都有。

多謝分享

3 {9 B  w1 P, Y+ V; C& R+ G, w$ c' ?你過獎了!甘岩米叔報料話有好野,所以一齊出征,順便分享情報比大家!

jokerjoe 發表於 2017-10-18 01:16 7 [! c+ a( l5 q/ e4 G6 O/ P
你就爽啦,老廟今晚夜一夜都無野扑

8 W% a* O" C0 v) {老妙成日打大風!0 Y+ |! E7 [3 {; R7 p
轉戰元朗昅巨胸!

mic888mic 發表於 2017-10-18 06:33 # q7 k# e8 t, x% D
回復 skcat #1 的帖子( t# l  }3 e" {1 N1 r
, C2 u* U* g* `! f( _
好耐無去,連差妹俄妹都有。
: n5 P) }% H" g! l- t3 }; a
系呀!未去過真系唔知甘遠都有差妹俄妹食,可惜質素麻麻!

咁不如轉戰元朗

回復 skcat #1 的帖子
  k2 L6 k0 v1 i% U8 I4 M, V1 e* y6 e( C8 M# ^
謝謝分享,資料有用

利害利害