[正宗桑拿] 遇到高手,荃灣泉灣No.85

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

都唔知點count呢個泉灣No.85,話佢係泰式又得,話佢特別又得,都唔知點形容,主要係講佢踩腳果陣,佢一時叫我45度一時叫我90度曲起一邊腳,然後佢就用唔同力度踩腳,唔係傳統瞓喺豬肉枱果種.原來咁樣踩超級舒服,好多估唔到的筋位,穴位都係靠咁樣俾佢搵到,加上佢好skill,結果事後係鬆番好多.

至於基本的用手指,用手爭,用膝頭,踩都超好手勢,不是死力,推油亦ok手勢技巧都幾好.

後半場就表現得好溫柔,雖然只係手工藝但佢都好專好pro,先係kiss一輪耳珠又吹下氣,加埋嗲聲嗲氣就仲有刺激感,跟住就好集中用手掃我對腳,打圈彈琴手乜都齊,轉身後已經有反應,不過No.85唔係心急型,先送一對熱辣新鮮出爐兩個麵包,感覺又係超正,跟住就係用油,再用手加料,4-5分鐘就俾佢搞掂,濕紙巾侍候,整體係幾好服侍,果part的手勢最值得讚.

形容番條女先,樣可以唔太old笑容ok,身材都中上級,值78-83分左右
師兄求地址
看來很舒服 多謝分享
回復 bbchan2009 #1 的帖子

多谢分享
師兄,請問咩收費?

Thank you for the report
both part 1 and part 2 sounds pro., 心思思
想問下位置在那,收費?thanks
The man good report...
想問下位置在那,收費?thanks
回復 fushui #10 的帖子

Is she work in day shift or night shift? I want to try.
謝謝分享
回復 dick1132003 #2 的帖子

荃灣路德圍果邊...
回復 chansir #8 的帖子

$630.....
師兄 知唔知85返夜班定中班?
師兄 知唔知85返夜班定中班?

謝謝分享
最緊要唔好用死力
看來很舒服 多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 02:35