[新兵問路] 新手想問下有關芭堤雅Club Insomnia既情報

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟黎緊十一月尾會去芭堤雅, 上網爬左幾日文, 發覺外國網站同一D大陸台灣攻略都話要落Club識女推薦Insomnia,因為好多freelancer.

但係4台既C hing 好似個個都去Hollywood? 想問下你地比下建議, 睇下到時去邊間好
Insomnia又唔收入埸費,你得閒咪行吓入去囉,不過唔駛咁早去,可以玩吓WS D gogo,十二點一點先叫多D人,質素就要睇彩數,有D好索,有D唔收錢你都未必食!

回復 dellwtko #2 的帖子

請問師兄Insomnia係邊榭架?型式係咪同hollywood一樣?

有勞指教,thx
其實即係ibar啦?梗係好過去Hollywood 多多聲啦!
不過唔食妖嘅師兄揀女記得金精火眼咪搞錯(雖然我唔知會唔會有妖,但小心d好)
想搵啱我地口味嘅,盡量2,3點先好去,等agogo d 女收工,一網打盡
回復 dellwtko #4 的帖子

唔該哂師兄
識玩先會去insomnia

補充內容 (2017-10-18 15:01):
自己上去睇睇 http://www.clubinsomniagroup.com/
FUtonight 發表於 2017-10-18 14:55
識玩先會去insomnia

咁我都係決定去Club Insomnia , 起碼近WS, 多謝幾位Ching俾既意見
wingho乂 發表於 2017-10-20 13:07
咁我都係決定去Club Insomnia , 起碼近WS, 多謝幾位Ching俾既意見

仲有LUCIFER,808都係WS
FUtonight 發表於 2017-10-20 13:18
仲有LUCIFER,808都係WS

Lucifer 我都想去,不過唔知多唔多鵝
Alex菜鳥 發表於 2017-10-21 00:56
Lucifer 我都想去,不過唔知多唔多鵝

去過咪知囉!
回復 wingho乂 #1 的帖子

Ibar, Insomnia ST around 1500B
Hollywood LT 6000/8000B
強貼劉明, 等更多師兄告知, 下次去芭我都想一去
Hollywood 比日韓內地豪客攻佔晒, 首先外型唔好差, 仲要同人爭
玩到爛晒
我也想問各位師兄其實Hollywood 需要收入場費嗎?2人去玩埸內收費如何?簡左女女玩左一陣後發覺不合適叫佢走需要比小費嗎?因為小弟11月會去玩
toboy2764 發表於 2017-10-31 00:06
我也想問各位師兄其實Hollywood 需要收入場費嗎?2人去玩埸內收費如何?簡左女女玩左一陣後發覺不合適叫佢走需要比小費嗎?因為小弟11月會去玩

唔收入場費,但一定要叫酒,你入去叫啤酒唔要台都得,hollywood D 女你啱既佢會好快同你傾價錢,唔啱價佢都唔會留係道,依家好似叫價係6-10000B,睇G運
回復 FUtonight #7 的帖子

多謝FUtonight師兄提供iibar资讯
回復 kinming #16 的帖子

多謝師兄提供資訊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:04