[賽後報告] 噴奶火辣身材法拉利,白滑豪乳35d,全程主動兼淨蕩,做埋事後簫,爽撚死

簽到
名稱: 新法拉利(19)
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A49537-荃灣-一樓一-新法拉利(19).html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

C61C7AC4-6411-4C9C-B636-AD8EC5755F7A.jpeg A521A86B-A73D-4004-9184-0AD9CF2C6AE9.jpeg C8D4335F-A2E0-441A-91C9-C3B969A9F868.jpeg 73AFE455-1ADA-47E4-A161-C63E395BC2BA.jpeg 5319E8F5-DAF6-4490-8CAE-A694C04ACD61.jpeg 靚女法拉利一開門,對波而經遮住我對眼,對波35d見到我眼都凸埋,手感好又大夠白滑,白滑靚波正係小弟既最愛,當然玩到唔捨得放,肌膚白淨嫩滑,笑容燦爛,講野姣姣哋,搞到谷精上哂頭,前奏激情又溫馨,淫蕩雙眼望住我,即刻就想ko距,互相抽水無格手,我揸波佢揸j,互動性強,除衫褲沖涼,鴛鴦浴調情,任掃唔嬲,錫波波,啜lin頭都無問題,仲主動錫我lin lin,揸我腸仔,食蛋奶車底,水中蕭超掂,將細佬整條棍身都啜得乾乾淨淨,,橫吹直吸,差d走火收工,抹乾身上床,不斷掃我下面,挑釁我,忍唔住反擊,揸住對波波就不停啜,輕輕撫摸女女穴口,指尖係陰核來回震距,鮑魚仔好敏感,好快就feel到濕,到佢服侍我,同我打車車,邊車邊吸lin lin,高級環保吹奏,口技一流,啜實擺動吹,前後吹,橫簫直笛,深喉不斷有,連旦旦都無放過,主動六九,佢繼續吹,我就奶飽魚,慢慢嘆,奶到佢既鮑魚顫抖,我都慾火焚身,上套女上,佢小妹妹又窄又濕,UN上UN下,撞到啪啪聲,腰力十足,對波蕩下盪下好鬼誘人,忍唔住換男上,提鳩入西洞,抽插加速,囡囡攬實我,一副好享受既樣子,插到啪啪聲,轉狗仔式,揸蘿推車,最後叫佢環保口爆完事,又做埋事後簫,爽哂,
含吹都掂播
法拉利好波
好誘惑好吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:37