[囡囡推介] 週麗淇高挑模,冰火環保水中簫, 冷暖式交替吹奏, 全.能簫后當之無愧36D大波蓮,深極度淫蕩,加上勁姣叫床,令我爽爆~~~~

簽到
名稱: 週麗淇高挑模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A38394-深水埗-一樓一-週麗淇高挑模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日放假,所以琴晚屋企養精儲蓄準備隨時出動,好好享受下先,目標亦都好明確,就係週麗淇高挑模,佢個樣夠晒淫,對波有D料到,真係好撚大,跟住慢慢幫我除衫入去沖涼,沖得好仔細好乾淨,波推,再黎有heart水中簫,雪雪聲,吹得好有功架,36D「胸器」,夾腸仔,爽到冇朋友,完全唔怕偷懶勁夾,認真做服務,真係好努力咁令我舒服,態度都幾好,真係抵贊,出番去,上床,揸住佢對大波黎錫,好過癮,玩住佢對波我已經扯到行曬,然後錫我linlin,佢一路錫我一路伸手入去摷下野先,大家都開始玩到興興地,但佢服務仍然冇放慢,啜袋奶旦,環保吹簫,吹得佢好淫,吹到好用心,先來九淺一深咁既吹法,緊接下下深喉式吹簫,淫蕩程度加分,我最鐘意,吹功好好,爽到我頂唔順叫停,笠安全帽自動波女上,好似食殘廢餐咁,但係好舒服,推車過癮下,配埋咁高度,顯得parpat又大又翹,配合後推還可以,推車效果好好,撞到啪啪聲,換男上女下,出力隊,隊隊下,佢好姣咁叫床,最後都快手搞掂~~~爆完爽哂,呢條女總體黎講幾好,大波,技術熟練,事後沖涼,比錢走人。
回覆 讚好 不讚 使用道具

極度淫蕩

Body figure looks great

多謝師兄分享

zyxeee 發表於 2017-11-8 09:46
冰火毒龍鑽,冷熱水交替,感覺振奮又刺激,圓滑美股,口技一流,揼骨一流,物超所值

揼骨一流,物超所值