[囡囡推介] 深水埗區少有嘅好貨色,高挑性感菲菲,迷人嘅曲線起伏有致,環保含玉簫加深喉,超級一流口技

簽到
名稱: 菲菲
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26663-深水埗-一樓一-菲菲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

男人需要報到,上咗高挑性感嘅菲菲,真係深水埗呢區少有嘅貨色,
入到佢好好笑容熱情招呼,紅唇笑容燦爛,樣貌嫵媚動人,瀟灑有氣質,穿緊身戰衣,迷人嘅曲線起伏有致,修長美腿,有腰有羅,浮凸玲瓏,超有時代感,整體有feel性感到爆!
囡囡柔情似水好殷勤招呼,忍唔住攬埋佢邊傾邊抽水,36D雪白大波勁好好揸,千依百順比我揸到爽曬,佢有挑逗我JJ,搞到我慾火高燒,好興奮咁立馬幫我除衫沖涼,細心沖洗乾淨,
水床大戰,個樣好姣好淫,用對大波慢慢淫勻我全身,西毛磨碌野,大玩乳膠漆,搞到我好有感覺,成個饑渴慾女咁爬上嚟按住我奶錫到姣樣盡露,奶袋袋啜蛋蛋…...環保含玉簫,一流口技,橫瀨直啜,加深喉,電力十足,真係少D定力都要派彩,吹左好耐時間,正到無倫,吹到碌鳩係佢喉嚨膨脹得又粗又硬,真係慾仙慾死,睇黎都幾難逃出虎口!
細佬一柱擎天帶套入正場,囡囡風騷入骨叫聲銷魂,騎牛牛又夠投入肉緊,銷魂又淫蕩,我幫手大力向上頂幾十野……爽到佢淫聲大叫西水湧緊出黎…...不斷換姿勢,屌到佢高潮迭起水流不息,最後推車啪啪聲,好激情!一手扶住佢條腰一手玩波,快推到爆,爽到狂叫昇天,男女都好有feel!
最後細心事後浴,比家用Goodbye Kiss走人。
Looks hot and sexy
回覆 讚好 不讚 使用道具

Sexy n hot.  LIKE

風騷誘人

多謝CHING分享

爆乳索波十巧屌
唔伯煙味勁巧屌
波推西磨屌得夠姣