[賽後報告] May May高挑身材,竹荀大波,迷人美腿,又含又瀨又啜,騎功好好,好玩又好砌,好多男人都好難忍得住佢既挑逗!

簽到
名稱: May May
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A24084-九龍城-一樓一-MayMay.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一入門口,May May巳好似情人咁輕抱我,隊埋個咀咀過黎,細車一陣佢又隔住條褲揉搓JJ,令到JJ好快起身,跟住就幫我除衫law。除衫的時侯,May May仲不斷撫摸我敏感點,攪到我痕痕啲但係又好舒服,鴛鴛浴幫我洗得好乾淨,見到May May咁好身材,眼大大,鼻尖尖,忍唔住巳經撫摸佢大波,啜佢lin頭,May May一副好享受嘅樣,支手滑落去巣佢個西,佢都無炸形,無黑面,抵贊!接住佢跪低含住鳩頭,上下咁吹奏,時快時慢,爽到JJ流出少少精液!

到床上May May用條舌頭啜我lin,跟頸、腰,手腳輪流奶,連耳仔都錫埋,好舒服,對淫眼又成日望住,環保吹簫,仲要將碌鳩磨擰fing,橫乳直簫好服務,見佢嗰副含撚樣,已經有口爆嘅衝動,叫佢即停,帶套就地正法,觀音坐蓮,超級無敵大淫蛙,擺動蛇腰,動作極之挑逗,囡囡呻吟聲極之嬌嗲,反白眼又咬唇,AV視覺享受,爽到連我淫聲連天,換幾個姿勢,最後男上姿態,快速加插,終於敵唔過隻窄鮑魚,全軍覆沒,爽曬
回復 yufen #1 的帖子

性感吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享

回復 yufen #1 的帖子

屌到女女反白眼又咬唇,犀利。