[曼谷] 13-16/10 泰減壓之旅 DAY1下集 決戰非洲雌獅之章

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到食飽咖哩豬扒飯同睇完ADDICT戈幾間舖

咁我就搭車番ASOK,打算一路欣賞下企街女,一路番去我BOOK戈間係NANA附近GE酒店,順便睇下有冇啱帶番酒店浴缸玩水
行到去蛇美門口,由於戈晚係13號禁酒日,所以無開,門口聚集左4,50人到,有男有女,咁我就企定定望望,順便打聽下D人點問價同大概咩價錢(新手嘛),可能時間尚早2330左右,多數都唔肯LT,ST都開$2500或者$3000,我諗呢個就係公價。
咁我又口痕問其中一個靚得黎好假GE女仔,開我$3000一粒鐘,我話$2500可以?我個FD之前係呢到搵女都係$2500,佢話咁你問第二個,態度串過碼頭咕哩,問題就係我其他睇唔啱嘛,八婆!!!
之後我要覆MAIL,就行左去隔離間S15酒店坐低搞,出番黎戈陣又見到2個應該係香港師兄行去問戈條女,不過最後又係傾唔成,我諗都係傾唔啱數。

之後就順住條路慢慢行番去,質素真係好參差,咩女都有,行左一陣有一個泰妹無LALA行過黎拖實我隻手,話好LIKE我,我心諗,LIKE我D錢炸掛?? 好就問下你開咩價,佢開我ST$2000兩粒鐘,我見佢個樣幾靚,不過身型比例有D怪,成個人都瘦,但個膊好似闊左少少,聽真D佢把聲都唔對路,無謂搏 ,禮貌說不走人繼續行。
我發覺一路行當中都有若干數量非洲女,就諗起睇過一位C兄寫佢屌黑妹GE經歷,文中提及佢往後可以同人大大聲講”人一世物一世,咩女未屌過”,當中戈份豪情壯志係幾激昂、幾熱血!!!!  既然今晚無乜合適對象,不如就實現我呢個人生獎杯啦,將對象鎖定為黑妹!!!  行GE過程中見到一係170磅黑人肥婆,一係90磅高瘦女版歷蘇,點搞啊??! 我眼見仲有二百米路程唔夠就返到酒店,心諗柒啦,唔通要行番去蛇美重新揀過,一黎個天開始落雨,二黎假如又見戈條女的話咪比佢笑鳩我柒??   
突然有把聲同我講”你好,WHERE ARE YOU FROM?” 由於環境太黑,我望左一陣,先發現係一個矮我少少同周圍環境一樣咁黑GE黑妹,我禮貌咁答佢幾句,佢就同我講ENJOY YOUR DAY~~示意同我告別。我見佢幾親切,黑妹當中算幾好,就決定問價,佢OK 驚訝咁望住我,之後開我ST $2000,我還$1500,佢好似預左我還價咁,諗都無諗就OK, LET’S GO. 跟住齊齊番酒店。

番到酒店大家除衫,佢算好肉地戈種,特別係個PAT,翹得好明顯,同亞洲女性好唔同。
之後齊齊入廁所,一路開住浴缸D水等一陣有得玩水,一路玩波同卒碟,三兩下就已經出水,見佢個嘴唇咁厚應該觸感唔錯,就伸個頭埋去錫下,一錫之下好似開左佢個制咁,瘋狂車番我轉頭,下邊仲狂出水,佢亦不斷愛撫我巨龍,而巨龍都開始有反應,不過大把時間唔洗急,浸浴玩水先。
係浴缸我地攬住傾下計,黑妹成身都好滑,非常好摸,傾計得知原來黑妹係烏干達人,26Y,識少少中文,英文仲好撚勁,之前試過係中國同杜拜打工,問佢做乜,佢話係做女傭,而家係簽證定唔知乜問題,要休息放假3個月,咁佢就過黎曼谷7日邊RELAX邊搵錢,今次第三次過黎,我又問佢戈邊生活環境同收入點架,佢話人工好撚低,不過人人都一定買得起地去起屋住,而且近年超級多中國人去做生意,其實已經不斷城市化當中,同我地諗GE原始大草原,仲係好落後GE想像完全兩回事。唔知傾左幾耐,我地又開始車過,佢搞我巨龍時我搞佢塊閪,好快就開始硬,之後佢再一野含落黎吹,過左無耐巨龍就進入左覺醒狀態,著龍袍開戰,個PAT咁翹,一於就狗仔式起手
係呢度特別講下,大家或者都對鬼妹或者黑妹有一個疑惑,佢地係咪天生塊閪就闊好多呢?? 當然我都有呢個疑惑,但經過今次體驗後我可以講,黑妹一定唔係,而鬼妹唔知(因為仲未屌過鬼妹),佢塊閪都係好緊,一D都唔鬆,不過明顯係較深,入到盡都頂唔到子宮,可能係要配合番黑人男性GE超長巨龍關係。
後推好撚正 ,黑妹識得用PAT PAT肌肉向番我戈邊施力,係作用力同反作用力之下,每一下都啪到盡,成個廁所都係好響GE啪啪聲,之後上床換女上,同係SOFA等佢UN,等我回番少少HP後,再轉番狗仔最後衝刺,佢D叫床聲係鬼妹AV戈隻COME ON、FUCK ME、ON MY GOD咁,老實講唔多慣,射完我再捉佢浸多次浴,又傾左好多野,佢讚我好可愛同溫柔,因為搵親佢多數都中年鬼佬,而鬼佬一黎就大大力屌,無乜前戲,而且屌完就比錢趕佢走,唔似我咁會同佢交流咁多,我答因為我唔只鐘意同女仔做肉體碰撞,亦都鐘意同佢地做心靈交流,佢話今晚係佢接客以黎最開心戈晚。再傾多陣我見開始眼訓就叫佢走,望望隻錶0245,原來都陪左我2粒幾鐘,畀左$1500+$500佢,佢好開心咁講THANK YOU同錫左我一啖,話會永遠記得呢晚同我呢個人。

就係咁   人生獎杯,達成!!                決戰非洲雌獅之章        完!!!

烏干達黑妹

烏干達黑妹

預告 DAY2上集 叫我訓??  係咪屌完你都未夠,想我屌埋你老母??
跌錢谷氣泰浴之章
once you go black, you never go back
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bbjohnny #1 的帖子

异国风情,师兄吃到好野!

佩服佩服 呢篇好正好頂癮 '一係170磅黑人肥婆,一係90磅高瘦女版歷蘇' 我覺得非洲雌獅仲難克服過LB 搵到個岩心水既真係要試一次

想請問下有無體味?

FUtonight 發表於 2017-10-20 00:48

想請問下有無體味?

無異味, 身、閪、嘴都唔覺

有機會都要試試

Wow !  Very interesting.  Thanks a lot for the detailed report.
Looking forward to the Day 2 report ......

佩服師兄, 又完成一個勳章😂

你勁,食左。欽敬。。
上次我系Pattaya,beach road 近麥记,遇到件23歲烏干達,幾好身形,1.65左右,屁屁好似鴨仔甘凸,同她座下來聊左一陣,她英文好好。
她开我吾知系St1000b定1500B,真係好平。
不過我真係怕,冇勇氣食非洲女,怕中A仔。。

黑妹一定好推,不過我都係鍾意d白白淨淨的

師兄真係好勁
記得次次係bkk行過見到啲非州女女真係黑到見唔到人

睇身型係戰鬥格,恭喜食到好嘢

alex008 發表於 2017-10-20 01:39
你勁,食左。欽敬。。
上次我系Pattaya,beach road 近麥记,遇到件23歲烏干達,幾好身形,1.65左右,屁屁好 ...

我見佢好撚文明咁, 戴晒套做, 講野有文有路炸

黑妹英文好,冇同泰妹交流咁困難

師兄好一個把心一橫,索性搵黑妹,厲害!
黑妹個patpat肯定好正,不過係相頭唔啱我地亞洲人嘅標準者

eato 發表於 2017-10-20 02:21
黑妹英文好,冇同泰妹交流咁困難

我之後兩晚搵戈2件泰妹英文都好得
1個10分同我完全一樣程度
1個7分比我差DD
呢個黑妹英文勁過我唔少,佢講鳥干達個社會經濟人文情況戈陣,我叫左幾次叫佢用簡單D GE字眼

雖然我都知,口水傳染既可能性好低,危險度高,低傳染性,危險度低,高傳染性
師兄BJ都記住戴套呀!雖然厚唇係好撚正,但係法式濕吻,自問唔太敢咀黑妹