巨乳sally報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房見到巨乳sally本人, 一眼就認得出係佢, 同AD相有85%似...真人可愛,靚女
皮膚都幾滑下
然後傾下計,就叫囡囡報鐘...巨乳sally都幾傾得下, 好活潑...幾多野講嗰種
巨乳sally就開始待侯我除衫,入浴室沖涼
佢對34D波都軟熟架...仲係Pink Pink地...
然後幫我做波推...浴室含啜細佬...技術屬中級..含左幾分鐘就上床再慢慢玩
係床上,巨乳sally就用佢對波掃下我, 奶下我咁...掃到連囡囡自己粒的都硬硬地
然後就同我做漫遊...係咁錫我~~奶啊咁樣...跟手就同我開始吹
同一時間我亦都唔得閒,就亦都係咁玩佢對粉Ling波...
吹左成幾分鐘,細佬已經硬度達到120%...我示意叫巨乳sally幫我帶上套套...
再用男上姿勢進入佢緊緻的小穴 ....果然不出我所料...佢下面真係幾窄下,壓迫感好強...
毛毛唔算多...好整齊下...陰唇亦都唔怕反唔怕黑....
幾個姿勢我就已經忍唔住...射晒出黎
係唔係甘正啊~我都去試試先
謝謝支持
回復 張三瘋ffx #1 的帖子

歡迎預約
謝謝支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 05:32