一線鮑,線鮑依依報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房後先吹水同抽水,之後大家互除,除光後,19歲嫩口,34C大波,依依盡露白滑肌膚,細緻身材,睇到細佬立刻起立
嗱嗱淋去廁所, 沖凉都係嗰啲嘢,全身body,水蕭,非常全面,水蕭又夠落力,吹到雪雪聲,仲邊做邊用誘惑眼神望住我,吹咗幾分鐘,依依話上床慢慢玩!
上到床,依依叫我轉身趴低,先用對波同我按摩,又瀨錫背脊,到下面時就掃 pat pat,轉身後,依依同我由上面錫到細佬,又瀨錫大腿內側同袋,錫完就將細佬含哂入口,一路狂吹,一路姣望我,跟住69,一線包,多汁多水,好好味,之後佢吹咗好耐,
同我帶套,禽上嚟,佢騎功唔錯,出出入入撞到拍拍聲! 嘩,再係咁爆硬啊! 於是我就推佢訓低,自己控制翻個節奏,我望住佢,輕輕同佢咀下,然後用力一頂,細佬深深插咗入去,覺得有種強烈征服快感,好撚正!
依依用手推我屁股,明顯要我插深同插快一點,我配合佢既要求,加大了動力,依依便放低手,用雙腿從後夾著我,強烈快感令我瘋狂抽插,力度越來越大,頻率越來越快,依依不停呻吟,聽到佢叫聲我就更加瘋狂抽插,最後高潮到射咗!
大家都喘氣,攬住好耐至再去沖涼.
多謝分享
回復 給我5分鐘 #1 的帖子

歡迎預約
謝謝支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:34