[搵囡心得] 釜山Kiss # 包膠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

比起傳統嫖妓尋歡,kiss房絕對可以俾到超多gff,令心靈頓時得到滋潤,可謂非常適合我等毒L。

夜晚11點回到位處西門的酒店,略看了streetscan大神提供的資料。
本人不諳韓文,所以只走訪了大神推薦的幾間kiss房。
首先去WHO,發覺門已鎖上,看來已關門。
接著去2號站附近視察。只見Touch的招牌沒有亮著,估計也已關門,便轉戰旁邊的Kiss #。

進門先說明自己從香港過來,接待員說沒問題。他略懂英語,因此兩人溝通沒有大礙。
問及價錢時,他卻說只有1小時(80000won)的選擇。我問不是有半小時(40000won)的選項,不得其果。不可挑選姑娘,換言之有機會任人宰割。
不知自己是否做水魚了,也罷。進房等候。

不料進來的小姐比較糟糕,身材是楊貴妃之流,令我食慾倒退。心想這次要浪費錢了,頓時萬念俱灰。
她不懂英文,我先隨便用google翻譯溝通下,膠著了10多分鐘。
不料錯有錯著,"言談”之間小姐似乎會錯意,出去跟接待員談了幾句。
接待員竟然走了進來,問我是否難以溝通,我心想這是個絕好機會,便立即問他能否換個英語好點的女孩。

之後進來的姑娘濃妝艷抹,只穿了內衣褲,以一件黑色外套蔽體。
論相貌,她反而睇落頗有日本妹嘅味道,10分我給個7分吧。身高大約165cm,瘦底,目測B-C之間(但卻是石頭波),略有pat,雙腿嫩滑緊緻。足矣:一來我是腳膠,二來換了位姑娘,我簡直是從地獄到天堂,不敢奢求太多了!

她的英文不算甚好,但她聽比說要好得多。用google翻譯談了一陣,便開始大車。
小弟比較膽小 + 拘謹,期間多次問佢做呢樣嗰樣得唔得……後來索性脫了長褲,只穿上衣 + 內褲以圖歡娛。
先有撫肩、撫背、摸手、襲胸。脫去外套,睇睇雙峰?ok。將對美腿抬上黎玩弄欣賞一番?ok。攬腰kiss、訓低kiss、坐床邊好似“公主抱”咁kiss,亦都有做。
上來爬過文,知道可以option,但我冇此興致(直接去anma好過啦?)。中間亦冇叫佢脫去bra。雖然中途好想摸佢妹妹,但如果佢抗拒就幾破壞氣氛,最後都冇試。
如此kiss下、吹陣水、再kiss下,如此重複,一小時很快過去。
臨走前裝作瀟灑,留了kakaotalk contact,叫她可以加我問關於香港的事。

由於回味無窮,我翌日去翻食。小毒L有了上次經驗,第二次去就玩得放好多。
最後五分鐘緊擁激吻,覺得佢呼吸好似略有起伏、較為急促。至少我覺得當時氣氛幾好,亦有種莫名嘅成就感。希望唔係我FF。
如果咁樣落去,話唔定會搞埋option?不過我已經冇錢,作罷。
今次真係告別,我喺佢額頭輕吻一下,佢答“this is so sweet”,當下百感交集,亦悲亦喜。之後匆匆食飯,趕往機場,行程結束。

之前ching門話有40000,30mins
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 可憐白髮生 #1 的帖子

多谢师兄分享

感觉韩国太贵,不然也想去玩一个星期

谢谢师兄分享

可憐白髮生 發表於 2017-10-20 12:01
比起傳統嫖妓尋歡,kiss房絕對可以俾到超多gff,令心靈頓時得到滋潤,可謂非常適合我等毒L。

夜晚11點回到 ...

師兄玩kiss room可以試下換場/換人 一般係有一次換人機會
如果你知道條女係你去之前同個 50 60歲大叔大車完做同一樣野就唔會幻想

好正,多謝分享!

回復 Billychanming #8 的帖子

呢個道理一樣可以應用於「光顧妓女」一事。可惜總會有沉船嘅人。

多謝師兄詳細報告

塞翁失馬,焉知非福。

多謝師兄分享

Thanks a lot for the detailed report.  Well done !!!

谢谢师兄分享经历

Do some kiss room girls provide bj ?
I am not interested in hj though.

回復 roadpeople #16 的帖子

It depends on whether the girl herself accepts providing extra service. I haven't asked for it though.

nice report brother! keep it up!

多谢 师兄分享

星期五會去釜山,多謝師兄指引