[賽後報告] 小女孩百分百真相36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身

簽到
名稱: 小女孩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A55745-深水埗-一樓一-小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係人都知,男人唔滾,除非無銀,今日中咗場波,唔去搵囡就真係浪費馬會一番好意,今期見深水埗區有件囡囡幾合眼緣,硬係要去見識吓啦,小女孩白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,小女孩皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,小女孩越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,唔理咁多,即刻笠袋,傳教士式屌小女孩,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,再轉猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,到最後怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。今次同小女孩玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

几好
回覆 讚好 不讚 使用道具

几好

多謝師兄介绍分享

回復 whero #1 的帖子

好吸引

Hot sexy girl

多謝師兄分享