[賽後報告] 騷大波淫娃~阿美,莞式服務做到足,床上好淫,穴西多水,玩得砌得,屌完玩環保口爆!

簽到
名稱: 阿美
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27171-荃灣-一樓一-阿美.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇完師兄報告,越睇越想食阿美,一開門見到阿美衣著性感,佢對淫眼電我,美乳瘦底啱哂我杯茶,我二話不說即時入房,入房後,攬住我好嬌嗲咁同我傾計,囡囡一直保持笑容,態度幾好,胸前35D大導彈迷到一陣陣,聞落去仲有一陣陣幽香,除衫褲入去洗白白,有前後波推,夾腸仔,36D大波夾硬鳩,一曲水中蕭,吹到淋漓盡致,又有食蛋奶袋啜鳩頭,極致頂癮!

床上人體漫遊就唔洗多講啦,佢主動攬實我頸面貼面時忍唔住要kiss,全程表現得熱情奔放,環保毒龍,鑽到我死咁仔,環保達人吹奏,含住龜頭又奶又啜,仲時不時望下我,含情默默幅含撚樣,深喉狂攻至碌腸充滿口水,真係好狂野呀,埋牙帶套先黎個後進式坐蓮,妹妹仔又窄又濕,超好好拮,好正,個西子毛茸茸,呻吟叫得淫蕩,頂太深就慘叫真難忘~無耐一洩如注。爽曬!清潔後食支煙,攬攬錫錫好依依不捨禁找數走人。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 qwsaxz #1 的帖子

好吸引

Big boobs

衣著性感床上好淫