[囡囡推介] 明星樣貌索爆,高挑高挑走肥,白滑巨乳头号波神43D,橫吹直笛,好狂野,深喉女友feel,25吋纖腰,戰鬥格,全程漫遊莞式服務,掂

簽到
名稱: 高挑巨乳头号波神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A55473-深水埗-一樓一-高挑巨乳头号波神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一見高挑巨乳头号波神,就即刻熊抱啦,模特兒身型,前突後突,滑滑長腿,25吋幼腰、25歲以下,43D寸級柔軟波波,皮膚白滑彈手,雙電眼,活潑精靈,好靚女,非常吸引 ,我就同佢傾下計,打個車輪先,車埋去,佢幫我寬衣解帶,我又幫佢除,佢條長腿好靚,成身白滑,我鐘意,真係好吸引,對波又夠軟熟,除哂D衫攬住佢條腰再車, 整體架生好乾淨,皮膚又夠滑,沖涼自動波,波推,浴室吹蕭做足功夫,服務好到爆,100%GFF。上床後,模特兒身材真係誘惑,加埋佢條幼腰,我不停搓佢對波,又攬佢條腰,大家互錫,跟手佢主動,又用波掃我上身,由LIN開始奶,啜春袋含旦旦,奶到去細佬度就環保吹,吹左陣主動轉69,吹吹到唔停係咁吹呀吹,吹到我叫佢停先停,GOOD,細佬硬晒,上袋入正題,先女上,高級騎功,即搶疆,下下落力到位,我坐起身比佢un,佢兩粒lin輪住隊比我奶,睇住斯文Cherry變淫好turn on,可能之前既前奏太勁啦,加上騎得又舒服,有d想爆既感覺,轉男上,用對腳拑住我對腳反un,接住抱住囡囡玩掛鼓,再番去床上推車,今次全力推進,推到佢大聲呻吟,佢好似高潮咁喔,大家勁興奮,我好快交貨,過程係咁佢攬實我,幾好feel...一齊沖埋涼都好好服侍,傾陣計,跟手擺低家用,高挑巨乳头号波神,值得食用。
頭香,多謝師兄分享。
前突後突
Great balls
鋒鋒囝95 發表於 2017-10-22 21:51
暖心 專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務100%✔ 

新茶初到 五官精緻 超凡脫俗 完美身材必試、

專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務100%✔
43D真係要試
鋒鋒囝95 發表於 2017-10-22 21:57
專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務100%✔

激吻,車出車入,水唇交容,激到心臟不斷卜卜聲狂跳
鋒鋒囝95 發表於 2017-10-22 21:55
新茶初到 五官精緻 超凡脫俗 完美身材必試、

勁好服務!

絕無冷場,冰火,水中吹奏,美乳夾腸,喪插岀精,完事再吹唔放口

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:59