[囡囡推介] 翻板陣海琳,服務王真波夾腸+水中簫毒龍鑽冰火口爆顔射事後嘯假膠振蛋全程莞式漫遊服務多元化唔食走寶

簽到
名稱: 翻板陣海琳
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43757-深水埗-一樓一-翻板陣海琳.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有技術有服務有態度既囡囡,翻板陣海琳,值得去一食,彤彤係其中一位,翻板陣海琳話有環保口爆,好多服務,行入去就好自覺咁幫我除晒衫褲,彤彤五官清秀,秀中帶淫氣,淫在骨子裡,身材方面無得輸,有前有後,大波大蘿,揸大波感受下手感,好彈手,絕對真波,入浴室幫我沖涼,沖時就由頸沖到落去下身,非常細心,做波推夾腸自動自覺,慢慢推上來,隻眼會電電我,水中蕭直接含入吹,深喉直啜,成個感覺好唔同,真係好正,絕對唔係求求其其,都吹左成數分鐘,口技好,舒服完上床再來過,上到床我大字型訓底,佢開始變得淫蕩,淫淫蕩蕩樣攬住我,手多多接觸細佬,佢就上來錫我,又奶又錫特別係啜lin時特別舒服,全身漫遊暈,袋袋,旦旦,毒龍鑽,鑽到入一入,咁俾佢深鑽法,唔興奮就係假,緊接環保吹,吹簫技術會吹爆果種,好有心機吹,深喉再深喉,玩埋六九,佢妹妹好敏感,奶一奶已經有水出,佢吹到細佬硬一硬,唔嗌停佢唔會停,屬服務型囡囡,好彩我功力深厚,仲頂得住。入套後用佢妹妹磨我條棍,佢就強攻我,妹妹粉穴窄而緊,騎功有水準,腰力特強,節奏明快,男上,不過可能佢騎我太勁,我太興奮,啪啪聲…幾下,想出時,即抽出拔套環保口爆,一次過射晒俾佢...等細佬軟左先放出來,好有AV Feel,事後沖身,翻板陣海琳服務、態度真係好,抵讚!
唔食走寶
多謝師兄分享
多謝師兄分享
一定要試試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:51