[囡囡推介] 後生靚女又好波, 架生新淨, 火辣周秀娜女神,39F惹火身材,有波有蘿有冰火水簫,大車,毒龍,環保吹,口爆,事後...唔食走寶。

名稱: 周秀娜女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45974-深水埗-一樓一-周秀娜女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到去按門鐘..周秀娜女神開門,笑容好,下巴尖尖個樣都唔錯....入房就主動請我坐低,大家傾下計,跟手幫我除衫再自已除,之後沖涼水中簫雪雪聲,忘我既投入吹簫,仔細待浴後返上床。上床後,佢好好傾可以講笑,主動慢慢待侯我,漫遊慢慢咁奶,錫我左右linlin,一路錫落去,而一雙魔手,配合住全身掃,勁有觸電感,啜埋蛋蛋,擔起細佬用力啜一啜,細佬係佢口中出出人入,不停深喉啜鳩頭,好俾心機吹奏,初頭好溫柔,後尾好狂野,一陣快打式深喉,正呀!到我攬住佢就錫佢2粒lin,興奮到係咁渣住佢對波,試佢騎功,女上係咁騎,腰力驚人,騎術好好,忍唔住啦,主動採取男上,佢亦好配合換位,呢個姿勢佢比較有feel,吊吊下見佢好鬼enjoy,叫床聲量不斷上升,見佢咁舒服就加多幾錢肉緊,扶起佢轉推車從後一野到尾,我好爽就起勢咁推,叫床聲好嗲,叫得好好聽,越屌越狂,妹妹有真水,到咁上下時,佢仲會自己吉起個pat郁下郁下,就黎出野全力衝刺,直到環保口爆完事,睇到佢成咀精勁興奮,我扯晒氣....

總結:周秀娜女神服務好,口技,騎術一流,值得一試!

相關帖子

靚女又好波
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

Looks busty and sexy

幾舊水屌個名星樣都值屌嘅

回復 enjoyhk148 #1 的帖子

好似好得咁,搵日收工去試吓先

EricMaEricMa 發表於 2017-10-21 23:25
幾舊水屌個名星樣都值屌嘅

青春樣靚嬌俏面孔大波幼腰莞式服務冰火水...

鋒鋒囝95 發表於 2017-10-23 04:50
青春樣靚嬌俏面孔大波幼腰莞式服務冰火水...

狂野美人超好服務超索流晒鼻血真正瘦底天然真波39F超淫

鋒鋒囝95 發表於 2017-10-23 04:50
狂野美人超好服務超索流晒鼻血真正瘦底天然真波39F超淫

服務好花樣又多,加埋高挑完美身材,係男人都想食!

多謝師兄分享

好正!好吸引!一定要試下