[泰國] 初次來港 戰鬥格淫蛙Latina 34C天然大波 大車 浴缸浴 口爆800

簽到
名稱: TR Latina
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A63040-尖沙咀-美少女-TRLatina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡: Latina

樣貌:同AD相有90%似,笑容滿面,超姣,大食格

身材:5'5, 足34C天然大波,火辣身材,pat pat有肉,後推絕對一流

服務:由開門開始就一直都好主動,全整大車,服務做齊,有講有笑,浴缸浴好玩,Body + 水簫,AV深喉環保吹,奶蛋蛋、口爆,事後有主動清潔

技術:高級騎師,配合度高,狂野主動,後推pat pat好正!

Roy哥新囡到馬上去搵。開門見Latina佢都幾靚,白淨皮膚,條腰好sexy,入房攬攬,俾對大波頂親個心口,幫除3一齊浴缸鴛鴦浴,塗好沐浴露就嚟個前後BM,邊洗邊磨身,仲不停摔細佬,袋底,屎眼,沖得好細心,感覺特別唔同特別爽,做前面時就用大脾磨細佬,轉做後面時就用PAT PAT 磨,真係隨時激發起我慾火吉咗入去,再到水中簫,吹功一流唔會求其其吹兩吹,定力少啲都好易吹爆

幹身出番去再繼續,佢都好主動調下情,泰式推油按摩有一手,幫我按摩放鬆下啲肌肉先,好舒服好爽,之後啜我全身,然後示意我趴低錫背,轉身錫前面兩點,我就承機揸波波,囡囡AV式環保吹奏,食旦奶袋底,不遺余力,盡享感官極致嘅享受,條利不停打轉,由lin lin錫到條嘢吹得好舒服,佢雙大眼仲跟我交流,結果隱藏身體內嘅魔鬼本性爆發出來,吹到好硬,小魔鬼硬上加硬,細佬變鋼炮,我feel到我細佬想黎料,叫囡囡hurry up!

先女上,全程佢控制,慢慢un,真係好正,之後男上,車住吉,佢個洞穴,洞口窄,內裏深,柔軟濕潤,泉水長流,插得舒暢,射得澎湃,插咗十分鐘,仲玩埋口爆,捐咗我成副身家,幾億俾曬佢啦。搞完有啲氣喘,但係都好撚舒服完事,抵贊,吹多陣水,一齊再洗白白,食埋支事後煙俾錢走人

Latina 一流服務,超姣大食格,好砌得,浴缸浴好玩,仲玩埋口爆,咁嘅价錢咁嘅服務同質索,好過去澳門!800抵食!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
好撚正
回覆 讚好 不讚 使用道具

戰斗格淫娃

真係正到爆呀!!

極品索女

好吸引!

靚女一定試