[中國內地] ((FS329)) 新到"少女激情" 靚靚青春少女+明星面+幼嫩誘惑!!

名稱: FS329
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A63143-尖沙咀-美少女-FS329.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

329 1.jpg 329 2.jpg 329 4.jpg 329 6.jpg

青春少女, 相當可愛, 夠CUTE

身材:  5呎5高幼嫩皮膚相當滑, 34C波波, 修長美腿, 蛇腰

技術: 前後侍浴, 環保吹, 蛇吻,

態度: 好順得人意, 令人完全愛上既可愛幼妹

安排: 安排順利~~ Smooth Booking

睇見都吸引, 約好時間到步入閘, 時間安排妥當直上房~
入房報鐘 , 佢即刻cool住我條頸kiss我 估唔到佢咁熱情  佢係咁摸我細佬 , 好快比佢搞到我硬哂 ..

於是我同佢入去沖涼, 邊車邊沖~ 佢好好心機前後侍浴同水中消, 幼幼黎講又有好服務真係冧爆
出到床佢繼續狂野 ,唔肯放過我,吹笛kiss lin樣樣齊.我一路摸佢妹妹 , 入面濕晒又熱。
上套騎馬馬,一個字---爽 到咁上下我轉男上加turbo車住完事~攬住我好warm~好識tum我

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

329 3.jpg 329 7.jpg 329 8.jpg 329 5.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

好波之淫

把控自己 挑战自我

回復 魔人__布歐 #1 的帖子

身材好,汰到想直

身材正,可以一試