[唱K-GF] 死士試場:再闖山林道!!及 (另一個「星期六晚四樓」)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女:「聽講呀,三樓啲客拎起張單,會當堂嚇到呆咗架!」
我:「因為…超貴?」
女:「係呀。當今油尖旺普通場計,就以三樓為最貴嘞。」
我:「佢哋成日加價架。舊年已經過千一小時,依家都唔知加到咩價位咯。」

被香港網界一致公認為「最PK和最呃錢」既超級貴場…
點解我仲要再去?
難道是我不入地獄,誰入地獄?

非也。

本來係諗住平平哋去旺角四樓,但熟媽咪冇覆機。
如果就咁踩上去,死撚硬!
冇熟媽咪同我做QC篩選,
班殺父仇人、同「專摸大脾」既臭西豬扒;分分鐘一嘢湧哂出嚟!
不可去,不可去呀~~!

半會所上個禮拜至去完,今晚唔上喇。況且週五晚上,啲房都未必留俾單客。
A場最近又相頭不佳,博唔過;就算要去,都等約咗海迪先啦。
十蚊店媽咪又好似唔妥我…。

Shit…冇地方玩…。

人,已在地鐵,點都要搵個場去吓。

死就死,一於逼上梁山,再向虎山行。
目的地,就是那個惡名昭彰的山林道三樓:CLUB 老土!
成年無去,今晚就上去睇睇咩環境。

去到門口,見到地牢間HYPER,係之前神秘媽咪的駐場,依家又話做緊咩「睡衣之夜」,我諗都要擇日再試。
同埋二樓都開咗新場,望落似係地牢HYPER既姊妹場…。

不過今晚,我要試既係三樓。

唔知點解,心情有啲緊張…,因為都似係「倒錢落海」既格局?

上到去,週五爆場!印象中好少咁虛冚。
間場又貴又PK,點解仲咁多人玩?

既然要坐喺外面等房,便乘機檢閱一吓現場囡囡的質素。

嗯…,比起我近日在老尖坐到的……叫做好少少啦。
但令人眼前一亮的,頂多一個半個,整體不算太標青。

等了五分鐘,有細房。先入閘。

囡囡1,樣普通,但滑淨走肥、又有長腿,兼且黐身攬得。
可是,一開口講嘢就唔惦,傾計技巧係零!

囡囡猛話自己點點點巴閉,係乜乜乜紅牌,又話係逢檯必中果隻。
而且抽水要收小費,甚至出街都可以,一副傾生意的市儈咀臉。

我就聽得好無癮嘞,直程係「話不投機」果隻。

妳話妳係紅牌街女,「半會所」個「栢芝」靚妳一百幾十倍啦!!
就算齋講「收小費」的坐檯技巧,A場個海迪咁識氹人,又唔見妳學吓人哋?喺度九唔撚搭八。

呢間乜叉「最貴K場」嚟架,我呸!!
我就覺得條女好趕客囉!
OUT!!GET OUT GO AWAY!!!YOU,fu*king PK!!!

趕走咗件PK女,熟大班B一言不發、便帶咗第條女入嚟。
「機械式帶女,完全唔同客人溝通交流」--- 再扣分!!
(所以我對男大班一向無好感,獨愛媽咪跟檯)

到第二條女,係竹昇妹。Cute cute哋、有肉地(其實幾肥),講中文又「咩咩」哋…
但樣貌可愛(似林嘉欣)、鬼妹仔性格、兼係開朗型,所以留低。

之後…;

過程都不外乎是「猜吓飲吓傾吓渣吓」等例牌嘢,談不上有火花。

囡囡雖然未至太「葉問」,但亦不見得係好開放。
完全係:「食之無味、棄之可惜」果隻……唉 ~ !

咁即係…

埋單啦~!(仲玩咩~!都冇嘢玩~!)

未夠三粒鐘,張單早已過三千。為 $1140 一小時。
價錢和一年前一樣,無加價;所以我並無被嚇到「O」咀。

大班B送我落樓。
B:「點呀?啲女得唔得呀?」
我:「一般啦 ~。我第度玩開果啲、開放好多架~!」
B:「呢啲睇吓撞唔撞啱既啫。其實、我哋都有開放女架。」
我:「咁,我希望下次條女會開放啲啦。」
B(陪笑):「會既會既。」

(挑!下次再嚟,都唔知係幾時啦! )
**

賽後「客觀」短評:

多後生陀地,相頭OK。
班女都唔算太葉問

超貴,卻沒有令人想一再幫趁的意欲
熟大班唔夠貼心(完全無溝通),唔覺得佢有咩關照過我
囡囡唔夠好玩、亦唔夠放;FEEL 唔到佢哋有咩過人之處 (但就收好貴囉!)

結論:

只宜當「後備場」 standby,屬「冇場去」時才會考慮之「後備中的後備」!
無玩開老尖的朋友,就不建議去了。
**

賽後感言:

表面上,玩老尖真係幾哂錢。

但如果把呢十幾廿年的「通漲因素」、和個人「工資增長」都計算在內;

其實;

我現在所花的錢,和「年輕時所花的」應該是差不多的。

何解?

銀碼上無疑是駛多了;
但每次消費所佔的「每月開支百分比」,其實是和廿年前一樣的。

如果用呢個角度去睇,其實、我「並無駛多咗錢」喎!
咁樣諗,算係少少「自我安慰」啦!

反之,以今日既「消費力」,去睇番「佐敦旺角」,梗係性價比高啦。

可是;

搵到好相頭、又肯招呼我呢個「老中坑單客」的囡囡,談何容易??
有時去五次、三四次都係「入唔到閘」。
同熟媽咪夾足幾粒鐘、不斷磨合數小時,都仲未可以開始玩!!
對我來說,真係超哂時間、兼且消磨意志。
因為不像老尖,可以話去就去:「即刻去、即刻玩、即刻有女攬」…。

我唔係想話「老尖好玩過旺角」;

但「現實歸現實」:
像我呢挺「不受靚妹歡迎」的老弱殘兵,
當我「花錢」落老尖,有無「五六成保證」我唔知;
但基本上人哋係會俾番個「公平機會」我:
可以坐「頂級美女」的機會;
可以「渣波攬靚妹」的機會;
可以和靚女有「激情艷遇」的機會;
呢啲,都係廿年前我喺「佐敦旺角」可以享有的「權利」。
只可惜,今日風光不再;現在除尖咀外,我已經「唔會再有呢啲CHANCE」 嘞。

喺旺角要坐到好嘢,除了要靠熟媽咪的十二萬分協力,還要有「萬中無一」的嫖運才可以…。

所以,唔係我唔想落 旺角消費;
事實上,係九成時間、人哋都「唔受我玩」呀!!
除非係身同感受,否則箇中的辛酸,你哋又點會明!!

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

**話口未完,我又約咗旺角四樓媽咪今晚見面。
**趁有小小空閒,想上去捕吓。
**我會帶埋日文書邊等邊溫習,咁就唔怕哂時間啦。
**講到咁辛酸都仲要去,就只能怪我太貪玩了。
( 貪玩定義:無論好玩唔好玩、都「仲係要死上去」)
**我知機會係好渺茫,但當「萬中無一」地坐啱女既時候,
其實、四樓個氣氛,都可以幾好…。
所以我仲係想博吓。

喺文章尾段,我會寫埋今晚四樓的經歷。
在這之前,先來則桑拿啟事。

我間「港島大型主場」溫仔,原來都有技師係「冇嘢玩」架!

今朝本來諗住出出火,點知條女原來無料到。
前列腺什麼的,乜都冇!
{ 雖然在按手時,她故意讓我攬腰,可以略為熨吓波仔咁(其實係巨乳) }

冇嘢玩就出大廳採個耳,又柯打啲嘢食。
全日最精彩既部份,就係佢碟豬頸肉嘞!

埋單一千樓下,屬高消費場所。(主要係個採耳都收得幾貴)

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

同場加映:另一個「星期六晚四樓」之「另類報告」

因為第一條女唔惦,我「借尿循」鼠咗出去。

走廊上,我見前面有條女,就即刻衝上去睥兩眼。

只係兩眼,就已經FEEL 到:對方係「靚過哂近期我喺尖沙咀坐過既所有女」。
( 半會所「栢芝」除外 )

之後走廊又嚟兩件,亦係「完全等同」或「超越尖沙咀質素」!!

之前我一直懷疑,但而家幾乎已肯定,就係…:

四樓班女靚過老尖批女!!!!!!!!!!!!!!!!!

所以其實…
我係好支持大家玩四樓;
亦都好弓起「覺得四樓好玩」既師兄;

但問題係…
呢班高質女…

我係無份坐架!!!!!!
(索陀地靚妹,中年單客免問,幾乎已係旺角場的潛規則)(at least 四樓係咁)

但我都係男人,
我都想有份「攬靚女、渣靚女」架嘛;
咁你話,
我有乜辦法唔入尖沙咀、
跳貴舞吖!??

**

少女A (第二條女)

今晚比較有印象的,就只有以下呢段文藝片對白…。

A(幽幽道):「就算有男朋友又點,佢哋都冇珍惜過我…」
我(誠懇):「但如果係我,一定會好好珍惜妳。因為我知道,能夠同一個十八歲靚妹一齊,係件好難得既事。」
少女淡然一笑。
我:「因為我係孤家寡人,平時缺乏家庭溫暖,又冇湯水…」
A:「其實我煲湯都OK架。如果你下次嚟之前通知我,我煲湯俾你飲。」
我(狂喜):「係?咁即係…可以抄牌?」
A:「可以啊。得閒咪約出嚟見面,但只係以 朋友身份咋吓。」
我:「冇問題,但我驚出到嚟…無嘢講喎。」(坦白得嚟又真係好低B)
A:「咁,喺度見(四樓)…都一樣啫。」
我:「識唔識玩十五二十?」
A:「我都有出嚟玩架,梗係識啦。我呢個年紀,唔玩、仲等幾時呀?所以我係唔可以俾男人管架。」
我:「我明,我都好驚俾女人管架!」
A(笑):「咁我…又唔會走去管男人既;因為我自己都唔鍾意俾人管…」
我:「係呀,我都覺得 “私人空間” 先至係最重要!」
少女又再淡然一笑,表示認同。
我:「妳今晚收幾點?」
A:「其實都差唔多喇,我約咗人…。」
我:「咁妳走先啦,橫惦第日我哋都會再見…。」
我:「但走之前,我可唔可以咀妳一啖呀?」(係咪緊張得滯,講嘢超低B)
A(淡然):「可以啊。」

咁啜啖先!
十八姑娘、面頰好嬌嫩。

如是者,少女A便退下了。

空氣中…彷彿瀰漫著一絲淡淡的曖昧…,
似乎今次係…「有故事」,需要我「後續跟進」…。
似乎係吧。

但只要個「故事」夠「有趣」,我都唔介意去follow 既…。

總之,最緊要都係好玩啫!

**

熟媽咪:「個少女A如何呀?」
我:「OK喎,氹得我幾開心吖。」
媽:「渣唔渣到波?」
我:「渣到 ~!」
**其實以上和少女A的對話,都係「邊渣邊講」既。
媽:「佢都幾大波架!」
我:「係呀 ~ 。」

我:「最近,美少女A又如何?」(講緊第條女)
媽:「佢依家剩係做熟客喇。」
我:「咁即刻冇得番坐?但佢係呢度唯一肯坐我既美少女喎…」
我:「喂,幫我搞搞佢吖,我想再坐番佢呀~。」
媽:「你係講少女A、定係美少女A呀?」(女多得滯,連媽咪都搞唔清我講緊邊個)
我:「係美少女A呀~。」
媽(笑):「OK,應該冇問題既。」

**

其實之後仲坐多咗件陀地。
中女,行年29,但樣似23。
但論樣貌,就完全不是靚女嘞(微扒),不過渣波抽水都無問題。

因為俾少女A氹得太開心,我亦欣然接受了女三,仲同佢吹咗好耐水。

埋單,合共坐咗4粒半鐘!!
但張單只係二千三樓下。

我:「如果係尖沙咀,就起碼要四千幾!」
熟媽咪:「咁你可以轉過嚟呢度玩吖!」
我:「我知你哋批女仲靚過尖沙咀架,但我無得坐吖嘛!」
媽:「咁無得坐,睇吓都好啫。」
(妳是開玩笑嗎?)
我:「呢度又咁難至坐到好嘢…」
媽:「其實等吓就有架啦,你隔離果件咪幾好!」
(女三?開玩笑嗎?)
**

埋完單,女三送我搭𨋢。

女三:「點呀?飲得多唔多呀?」
我(苦笑):「本來都無諗過飲酒,點知求先一路吹一路飲,搞到而家wing wing 哋。」
女三:「係呀,求先我都冇乜點飲,剩係得你一個齋飲…」
女三:「唔會貓吖嘛?」
我:「小小wing 啦。」
女三:「咁你返屋企要小心啲喇,知嘛?」

有時唔靚既女人都有溫柔的一面,
OK,我受落。
**

賽後感言2

整個晚上,我就只係坐咗少女A 約半小時。
但呢半小時所帶來既開心,已經超過尋晚喺尖沙咀果「三個鐘頭加埋」了!

儘管我對四樓頗有微言,
儘管佢哋對單客真係歧視,
儘管我永遠都無得坐佢果班高質美少女,
儘管多年來我喺度受過不少氣,及各種無禮對待,
儘管係「不停要等、先會有女坐」、同埋「超哂GAS」,

但當坐啱女既時候…
坦白既講…
真心果句…

又真係幾開心既…四樓。
**

少女A 我會容後再跟進。

但下星期,要先去搵海迪,一個貴得嚟又絕對值得KEEP既囡囡。
希望佢仲有做啦。

而一個月後,又到下一個日本trip了。
我希望自己可以練夠一千句日文先出發。

今次,我會繼續去果間「美少女淫亂黑廳」,場內我合共有三個「開名囡囡」,情況係比較混亂。希望我唔會因為「衰花心」而俾女屌啦。

總而言之,只要係能夠令佢變得好玩既,我都會盡力去做。
今日就分享到呢度。

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

最近有POST問:四樓點先會好玩?

I wish I knew.

文中話,四樓成日無水抽,哂撚哂啲錢同時間。

首先,四樓係一定 唔會完全無水抽既。
如果你無,肯定係大班或媽咪做唔到嘢,要即刻換人。

但即使有水抽,囡囡質素都要包容同將就吓,
因為,唔會個個都係靚妹或靚女。
(我自己、樣貌過得去就算)

至於「最高質果批」,中年單客無得坐、就已經係梗局,你毋謂再痴心妄想。
就算你入尖咀,啲女大部份都唔會靚得過四樓高質果班。

之但係,
再深入啲、公平啲比較吓…

單論顏值 and 顏值 only

尖沙咀贏唔到四樓!呢個係事實。

不過…

如果計埋「肯 “盡情” 招呼 “老中坑兼鹹濕單客”」果批女…;

咁尖沙咀既質素…

就絕對兼肯定唔會輸俾四樓了。

所以,係唔係要轉玩尖咀,你自己衡量,
因為「貴」,就係必然,
而且香港地(甚至全世界),係無場可以俾到百分百保證你。
( 100% 的開心保證,只存在於好個別的日本夜場內)

咁兩個人去又點?
群檯囡囡少戒心,無錯顏值方面係會有所提升;
但好多女都同我講:群客多數係「齋玩齋劈、甚少抽水」的,
咁博唔博得過,要你自己諗嘞。
(雖然喺十年前、我在六樓,真係試過 “喺個FRIEND 面前、同美少女渣波打車輪” 的)

噢,又寫得太長了。
但都係果句:長文眼痛,多謝捧場,謝謝收看。

再會!

(全文完)
thank u brother
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄坐到件好野,好運繼續嚟

多謝師兄又一精彩報告!
四個半鐘二千三又玩得過喎,係咪一part 半粒鐘呢? 如果等女半個鐘,即係有女陪嘅時間係四粒鐘計,咁女一同少女A都係坐咗一 part,  而最後女三就坐咗三粒鐘?咁其中晚舞佔咗幾多時間呢? 希望師兄賜教,謝謝!

回復 samwoo #4 的帖子

山林道真係太唔貴

一part 半粒 至一粒鐘或完全不問,視乎當時囡囡的供應。有問題 我才會叫媽咪。
當晚幾乎沒有等過女。
女三是坐了三粒鐘、女一 1 粒鐘。
如果係九點開始晚舞,當晚全部晚舞。

一般我只知道每個場每小時收費的約數使算,其他嘢詳細點計其實我沒有理會。

多謝師兄精彩報告

又一心血長文👍

咁既然四樓既女可以有老尖質素,我就更加冇去老尖既意欲,始終價錢差太多,四樓暫時女既質素刀係相對穩定同已經坐過唔少ok既女備用,大班刀幾肯做野,咁就有新女試新女,冇就開坐過既ok女名,跌錢機會大幅降低

師兄謝謝你用心報告!
香港玩就係先要溝媽咪先有好野食!

多謝分享

多謝師兄詳細的報告 好有指引

多謝師兄分享!

多謝師兄分享~

極用心的發佈,謝  👍

回復 cyberkencyber #1 的帖子

夠詳盡!多謝師兄!

發帖很用心啊!

禮拜四我都想去旺角四樓一轉

不過我呢個單身中年唔知點呢

.如果唔做單身中年客,咁會做咩客?

艾沙后 發表於 2017-10-23 08:32
又一心血長文👍

咁既然四樓既女可以有老尖質素,我就更加冇去老尖既意欲,始終價錢差太多,四樓暫 ...

長期質素穩定,有時已代表是「行內頂尖」。

可是,四樓既高質女,亦並非人人有本事坐到。
現實裡,確實也有不少人無法在四樓盡興。

尖沙咀的功能,就是給「喺旺角絕望的人」,提供一個「駛錢搭救」的機會。
我諗今日我係無可能會喺四樓遇到海迪和 MM,又或者係坐坐吓有件「栢芝」中入嚟…。

我係好享受四樓獨有的氣氛。(坐啱女的話)
但我在四樓無法得到既,我返尖沙咀就可以補番數。

所以對我來說,兩者都係咁重要。

其實想問下4樓係咪即係SFW? 如果係都去過幾次,質素都幾參差,上個月去有熟媽咪都未必有好囡囡,因為少左囡囡返工,價錢都算Ok嘅,$5XX 一個鐘,不過出街女就唔太多。。。