樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 死士試場:再闖山林道!!及 (另一個「星期六晚四樓」)

已知數據:做群檯。三五成群去果啲。

個人估計:客人以三十代較著數,因為自己當時都好受歡迎。

我係由踏入四十代開始玩唔到四樓;
堅持八年後終於有熟媽咪打救,但最高質果批依然係無希望坐。

回覆 讚好 不讚 使用道具

decdet 發表於 2017-10-23 21:18
其實想問下4樓係咪即係SFW? 如果係都去過幾次,質素都幾參差,上個月去有熟媽咪都未必有好囡囡,因為少左囡囡返工,價錢都算Ok嘅,$5XX 一個鐘,不過出街女就唔太多。。。

係。
玩旺角,我會降低要求。
條女稍為好少少,我都會開心好耐。

相反,玩老尖我要求嚴謹好多,個場稍為出錯都會隨時 blacklist 佢。

Ching次次分享NC都好高質

回復 cyberkencyber #22 的帖子

我最初係去跟Friend去7/F先,但幾次後發覺啲女年紀越來越大,跟另一班Friend就提議去4/F,都玩左幾次,其次一次有個A字頭嘅囡囡最高質,有樣又後生,仲可以出街,不過就係呢一個最特別,其他就一般般,不過都叫多陀地,想搵後生女陪下未嘗唔係一個好地方。。。

師兄報告很精采 謝謝

cyberkencyber 發表於 2017-10-23 21:26

我都係25歲先去玩
但係食親都係麻麻

我星期四去睇下

回復 cyberkencyber #1 的帖子

那麼是否講明唔搓波,唔抽水單客都可以坐到靚水

vv--vv 發表於 2017-10-24 01:10

那麼是否講明唔搓波,唔抽水單客都可以坐到靚水

有咁既可能,但冇任何保證。因為你講,都要有人信。
而原則上,如果我諗住係同條女係「離檯十尺」的話,基本上我唔會落NC。
所以呢個方法行唔行得通,要留番CHING 你慢慢試。

同班媽咪夾咗幾年至十幾年;
今日,喺四樓、坐少女A 呢類小可愛還勉強可以辦到。
真係好靚果啲,就只有 美少女 A 呢個例外。

間唔中在老尖,我都會遇到絕色美女。
感覺上…係因為熟媽咪有實力,同埋肯關照我;
而唔關我「渣唔渣波、抽唔抽水」事。

decdet 發表於 2017-10-23 22:45
回復 cyberkencyber #22 的帖子

我最初係去跟Friend去7/F先,但幾次後發覺啲女年紀越來越大,跟另一班Frie ...

七樓一早已經唔掂,唔係想keep住大班contact好間中上去坐下之外,基本上可以唔洗去,講要多陀地𡃁妹就真係要去四樓,六七樓刀係北多

昨晚也上了四樓,第一个小時悶死,之后C媽帶了一个樣子清純可爱,但又大波瘦底,不大喜欢說話,好就用自己最好的本事,英文歌,慢慢地她就容化,我就為所欲为

cyberkencyber 發表於 2017-10-23 21:26

我三尾,咪要盡快?

如果兩個人,三尾四頭會唔會好D

繼續支持ching, 共勉之

多謝師兄詳細分析

我廿二、三嗰時去旺角佐敦最好玩!不過去過好多本地開心靚妹場現在都冇哂了,由旺角火足大廈新星晨到佐敦富麗華、到煌朝快活閣至專桃花。聽講四樓咁多年來都是年輕pack酒場少出街囡,所以我只去過幾次一大班人,感覺ok啦。現在過左30,早2星期在金漢其中一間第一次比人彈鐘,輕輕掂掂波皮個靚妺就彈我鐘。
真心hurt左幾日,諗左好耐,結論如下:1、我老了。2、而家d靚妹冇早幾年嗰d咁放了,可能是社會富裕吧。

simonchow666 發表於 2017-10-24 19:19
我廿二、三嗰時去旺角佐敦最好玩!不過去過好多本地開心靚妹場現在都冇哂了,由旺角火足大廈新星晨到佐敦富 ...

年紀輕,多靠自己實力。
年紀大,就要多靠大班媽咪助力。

香港NC 係越老越難玩,現在只有經常以更多的「子彈」,去彌補自己的不足。

單身中年客, ME TOO, 玩到今非昔比, 當年西瓜刀, 大黃蜂, 夜巴黎都好懷念

thank you ching

回復 simonchow666 #34 的帖子

金漢5楼?

不是五樓,低層少少。坐左三個,都是一般,不過收費合理,坐三個鐘埋單1700,飲吓野ok既。

回復 艾沙后 #29 的帖子

同意,不過六樓就未去過。。。

七樓試過一個樣普通,少少肥,大概28左右,一開始媽咪話佢唔出街問我有冇問題,咁我都本身冇乜所謂,但飲下玩下大家都有啲Feel,係房就開始少車,咁我梗係手多多摷下,一摷佢發覺濕哂,專登再深入啲,佢又好鬼受咁,咁問下佢佢又話OK,一上到房佢即係車埋來,涼都未沖就幫我吹,成個過程都好正,不過就只限果次囉。。。