樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 死士試場:再闖山林道!!及 (另一個「星期六晚四樓」)

4樓真係睇大班做吾做到野,一個好的大班,當你問佢環境如何,佢會叫你吾好上,因席面無货吾會水你上去。我識個10年媽咪真係咁對我

不過真係吾好星期五上,因例爆場,客多過囡

逢5、15、25号之星期一至四或六,會多囡返些的
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 rider3732 #41 的帖子

但係我住新界咁遠,好日都唔去一次,個大班點記得我呢

都要兩三個月先去玩

回復 yoyo830 #42 的帖子

其實如果揾开一個大班,就算兩個月先去一次,大班會记得

thx for detailed report

thanks for your sharing

多謝師兄精彩報告

回復 cyberkencyber #1 的帖子

正,多謝。

終於上左去,輪牌制
同埋唔需要擔心無女仔坐呢個問題

成晚洗左$1500+100女仔小費

但係去街就真係難,你想去個時個人已經醉左,上到去都無用

玩開尖沙咀,就會覺得四樓好抵玩,起碼唔駛望住個錶做人,想坐耐啲都冇所謂。
坐啱女的話,氣氛亦不錯。

雖然我唔會放棄尖沙咀,但四樓都會抽時間去多啲。

有心出街可以飲少啲(爛飲除外)。
四樓雖然係劈場,但家吓啲女其實都唔太 CARE 我飲唔飲,所以有時我會猜茶猜水。

上次去猜果陣係飲茶,但吹水時就飲咗啖好冰凍既啤酒,之後就忍唔到口,搞到 wing 哂離場.

師兄,又睇到你報告了,真心請教,4樓,如果單客上去,又冇熟大班(我一次都未去過4樓)。  介檯 ,會唔會全部扒?   如果真係女唔啱,剩自己飲酒,會唔會俾人趕走?失望而回

michaelmcj 發表於 2017-10-29 10:00
師兄,又睇到你報告了,真心請教,4樓,如果單客上去,又冇熟大班(我一次都未去過4樓)。  介檯 ,會唔會全部扒?   如果真係女唔啱,剩自己飲酒,會唔會俾人趕走?失望而回

冇熟大班,係會炆水啲。
但呢排各大大的反應、即使係第一次上去既,都係全面向好…。所以,都唔駛睇得太灰。

扒一定有。雖然四樓多靚女,但靚女唔一定坐單客。所以我會降低要求,有時陀地微扒都照玩,實行氣氛搭救。當然,好少少既女都有機會坐到,視乎當晚運氣。但通常我會講明唔坐北姑。

小心四樓有時唔問檯。玩前要問明隔幾耐轉女,或不想坐時自己叫媽咪。

其實等女果陣已經係自己飲酒,所以冇心玩就唔好霸住人哋間房。

玩四樓最緊要係有時間,有人可以喺果度等兩粒鐘女,我自己就傾向邊玩邊等(除非真係太扒或態度太差或太悶,才會一個人自己等)。

熟媽咪教落:「等等吓就有」。
雖然頂級果班應該冇機會坐到。
但一啲相頭較好、較黐身、廿幾歲的,或一啲較有味道、較好玩、近三十的;
或一啲 黐得吓的小可愛妹妹仔,
其實都有機會坐到。

關鍵就係要等,新客宜好好講明自己的要求。
(熟客當然唔駛咁多口水,但熟媽咪入每個女前都會同我商量吓,呢點我好讚賞)

要留意當中有批視客為殺父仇人的冇家教死女,要避免不快事件,新客請講明「太冷淡、無禮貌、抗拒單客者,唔好俾佢入。」

四樓我曾連中八年伏,所以我絕對唔係高手,因為我都係摸索緊,同媽咪好好夾緊…。

希望我的意見會有用。

回復 cyberkencyber #51 的帖子

今晚上去玩,己经約好上次那條女!不然星期日真的不會去

RE: 死士試場:再闖山林道!!及 (另一個「星期六晚四樓」)

cyberkencyber 發表於 2017-10-23 00:50
女:「聽講呀,三樓啲客拎起張單,會當堂嚇到呆咗架!」
我:「因為…超貴?」
女:「係呀。當今油尖旺普通 ...

Thanks for details report. It’s very rare these days.

回復 neomancer #53 的帖子

單身中年客今時今日真系冇乜運行,返而去日本泰國之類應該更多驚喜。祝樓主玩得開心D。

Juapong 發表於 2017-10-29 12:31
回復 cyberkencyber #51 的帖子

今晚上去玩,己经約好上次那條女!不然星期日真的不會去

星期日都約到女,強!今晚玩得開心啲。

neomancer 發表於 2017-10-29 14:23
回復 neomancer #53 的帖子

單身中年客今時今日真系冇乜運行,返而去日本泰國之類應該更多驚喜。祝樓主玩得開心D。

如果係齋扑,全世界都應該差唔多。
但講到玩情趣 (意淫 FEEL、情人FEEL、清純FEEL);日本真係天下第一,幻想空間無限大!

回復 yoyo830 #48 的帖子

千幾銀玩咗幾耐?
2粒鐘?
唔出街係咪飲酒猜枚攬攬錫錫摩摩?
有無多d?

回復 cyberkencyber #55 的帖子

Thank you just want to have fun

回復 cyberkencyber #1 的帖子

多謝師兄分享,非常詳盡

多謝師兄分享