You And Me Spa 新女kris,芳齡19歲,清純可愛,有樣有身材,心動不如馬上行動,有相有真相

簽到
名稱: You & Me
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43167-尖沙咀-水療SPA-You&Me.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去鬆骨一定要去You And Me Spa,只屬於你和我嘅時光,聽起上來多麼浪漫,主持人介紹新女kris,芳齡19歲,一見到佢有種鄰家女孩嘅感覺,清純可愛,有樣有身材,索索地,好有時代感,性感撩人,幼腰靚羅長腿美足,加上全身皮膚又白又滑,配合條小蠻腰,鬼咁誘惑,睇到眼定定又流曬口水,佢熱情似火好殷勤招呼,大家激情擁抱,互相喧寒一番!囡囡有文化有修養!談吐高雅!佢熱情主動幫我寬衣解帶,服務好熱心周到又有禮貌,好有女朋友感覺,叫我先沖涼,自己入去洗白白好快返出黎......
上床佢好俾心機幫我先按摩,好似服侍皇帝咁幫我前前後後上上下下按,服務做到足,絕唔馬虎,細心幫我從頭按落到腳,穴位按到柔韌有餘而且力度夠,手勢好掂……按到咁上下香薰推油,一樣咁正,落足功力從頭到腳照顧十足,每個位逐個位慢慢推,推到我全身都鬆曬,好能舒服,令我好滿意,part two,我就攬埋佢揸住對靚波不斷搓揉到愛不釋手,軟綿綿咁真係好爽手,搞到囡囡不甘示弱,斯文大方之中又畀人惹火誘人嘅Feel,認真煞食,唔知幾耐所有子孫比曬佢......
very nice figure thanks for sharing
sharing.....thanks.....      
回復 JianLu #1 的帖子

19歲清純少女熱情招呼。
回復 JianLu #1 的帖子

That's great ! thank you

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:03