[新兵問路] 有有師兄食過交友網既女,可否分享經驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

交友網(如:ThaiFriendly)既囡囡,有師兄講過話畀你約得出黎,好大機會可以食埋,有冇師兄可分享經驗?

回復 Blackenergy #1 的帖子

我試過一次ThaiFriendly,唔係大機會可以食埋,係講好價錢先嚟洒店,嚟到見到個樣老咗起碼五年!泰國大把女,我問自己攪D咁嘢浪費時間呢做乜!

我都有玩,師兄點解唔加line先視頻至再見石記
Alex菜鳥 發表於 2017-10-24 01:47
我都有玩,師兄點解唔加line先視頻至再見石記

我係中坑冇玩果D嘢,只用佢哋提供嘅訊息系統!
dellwtko 發表於 2017-10-24 01:50
我係中坑冇玩果D嘢,只用佢哋提供嘅訊息系統!

我都係中坑,不過要食好野就一定要做功課,唔可以懶,機會你留比有準備既人,我下星期過去,係thia friend 識左6-7個,不過每個都要先視頻,咁就可以慳反好多時間去到同韓國仔爭
Alex菜鳥 發表於 2017-10-24 02:01
我都係中坑,不過要食好野就一定要做功課,唔可以懶,機會你留比有準備既人,我下星期過去,係thia friend 識左6-7個,不過每個都要先視頻,咁就可以慳反好多時間去到同韓國仔爭

咁又唔係咁講喎!好似去蛇美咁,親身行埋去睇清楚,去gogo bar好以crazy house咁除清比你睇先!點都好過視頻!各有所好亦都可能我懶啦!叫雞啫,唔駛攪咁多嘢!

未用過, 我都係中坑, 不過, 我寧願過到去識, 無謂花呢 d 時間.
係泰國邊度都溝到啦,club同skybarOK,地鐵空鐵又得.
88lovegirl 發表於 2017-10-24 03:12
係泰國邊度都溝到啦,club同skybarOK,地鐵空鐵又得.

屌,講呢d,咁喺香港溝都得啦!
回復 jerrylkk #9 的帖子

係香港溝到就唔使飛泰國啦,泰國d女出名易溝
回復 88lovegirl #10 的帖子

咁師兄有咩經歷可以分享下,最好要食埋添哦
真系好好。师兄厉害。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:37