[曼谷] 曼谷短租PTGF 詳盡包膠 Day 2 有相 (仍然多字慎入)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先補返DAY 1照片 mmexport1508666983439.jpg mmexport1508667011394.jpg mmexport1508666996546.jpg
Day 2
出了DAY 1 之後, 好多CHING PM 我要CONTACT , 我慢慢一個個回覆, 咁多位CHING 體諒體諒..
入返正題..因為昨天已經好攰, 今日成11點先起身, 我望一望身邊…..仆街啦, 條囡呢?再睇清楚D, 原來佢係洗手間, 咁我就唔洗講,所有CHING 都知道, MORNING Q 就梗架啦, 何況我細老已經企到直一直…叼, 我入去洗手間睇下佢攪緊咩, 佢話: you need shower , yesterday light after we POMPOM (POMPOM 即係啪啪啪) you no shower …come on Honey …(有泰音)
我呆撚左…條囡起身較定水比我浸浴……我冇晒野講, 咁有家教….咁我唯有獎勵下佢, 比佢幫我沖啦, 我地又一齊沖個涼, 咁多位CHING 一定問, 點解唔執一Q先, 講真當時我覺得已經唔重要啦…咁GFF …..可以去邊度搵丫…反正我仲有3日, 我唔怕冇機會囉….好細心咁幫我沖完涼之後, 佢仲擠埋牙膏叫我刷牙…我一路刷就係我後面攬住我, 陪我刷牙洗面…之後我就又坐左係SOFA , 我又點起枝煙…我心諗再係咁落去, 我怕我自已會沉船……沉到連船杆都冇9埋………….當然我仲頂到的, 如果我係獨L , 就一定沉9梗啦……

戰友C 在酒店大堂等我地, 我地去左水門食雞飯, 今日天朗氣清, 我地拖住兩個泰妹行下街…四周圍食下野, 你地都知, 曼谷都有返咁上下熱. 沿途囡囡都有幫我抺下汗呀..同埋照顧得幾好….哈哈, 一分錢真係一分貨…

行了一個下午, R 哥比電話我, 佢問我有冇問題..有冇投訢,,,咁我就梗係話冇啦, 以剛剛一日咁計….服務真係唔錯..而戰友C 就已經好似連體嬰咁架啦, 我估佢都冇投訢啦… R 哥問我地今晚想去邊食飯..話幫我地BOOK 好唔好, (始終囡囡都唔係咁想係市中心出現得太多,大家明的) 咁我就話好啦, 3分鐘之後, R 哥SEND 左個地址比我, 我唔識睇, 因為係泰文…咁就交比囡囡啦, 時間差唔多, 我地就坐車去食飯…

個地方叫waterside karaoke resort restaurant , 個地方大到冇朋友,,,,全部枱都係水邊. 我都係第一次見咁壯觀既餐廳(可能我見識小), 兩個囡囡都不知幾開心,
重點係, 我一個香港人都見唔到, 一個遊客都冇…全部都係泰國人, 囡囡好叻咁樣叫野點餐, 考驗嚟啦, 今次佢地會叫咩野食呢?
mmexport1508666989492.jpg mmexport1508666975890.jpg mmexport1508666991111.jpg mmexport1508666999894.jpg mmexport1508666987521.jpg
大部分上枱既野食都係我地叫開個D , 冬陰公, 公車諗霸…都係個D ….我就好似大爺咁, 一路食囡囡就一路幫我抺咀呀, 餵野食呀, 有時又會車一車咁, 呢D先有GFF 嗎…咁樣玩先開心架嗎….

食完飯坐到11點幾, 我地就坐車返酒店, 戰友C 當然將重點放係夜晚啦, 佢條友仔,,琴既3Q, 唔掛得佢個囡囡今日眼腫腫啦….到了酒店, 我囡囡都話有D攰, 佢今日著件小背心, 短褲仔, 真係正到呢….我就二話不說, 比個熊抱佢, 又車一大輪先, 今次到我主動啦喎, 唔知係咪相處左一日有多, 車起上嚟真係唔同D, 已經冇左平時叫雞果種感覺…因為知道唔限時, 冇比人催鐘既顧慮, 一切都可以慢慢嚟, 慢慢嘆….我先同佢車完一輪, 除佢D衫, 我地今日買左D香薰蠟燭, 點左幾枝圍住個浴缸..雖然兩個跳入浴缸有D 逼, 但係我地個氣氛真係冇輪得頂…有小小浪漫,,,咁之後當然係係浴缸嚟返一Q先啦…., 唔知係咪囡囡都FEEL 到我地親密左, 幫我吹既時候好比心機, 佢既溫柔同細心真係回味無窮….

沖完涼之後, 我地兩個飲左小小酒, 跟住我訓左係佢大脾上面傾下計, 佢仲幫我撩耳仔……唉,去到呢度, 好多行CHING 一定問幾多錢….點樣計…(我會在最後清楚話比大家聽既…放心

各位CHING 請高抬貴手, 囡囡照片不要外傳。。囡囡在曼谷仲有正職。。。多多留手。。。。所以CONTACT 及價錢我會無私俸獻
CHING, 呢個REPORT真係有今生無來世
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching精彩報告!GFF真係好易令人沈船

回復 隊邨長 #3 的帖子

係呀, 小D實戰經驗都沉到落底

師兄~精彩報告~等你PM資料

CHING 們, 你地先自己PM 我要CONTACT , 太多人我唔記得比左邊個...

2條女都好正呀
好似韓妹

C 兄分享得好正,已經PM 左 C 兄你 問下價錢同點聯絡下 THX

C 兄行程好正, C 兄你可以PM價錢同點聯絡嗎 THX

淨係睇都已經覺得爽
去泰國玩咪就係為左呢個感覺
期待下一回同公佈價錢
謝師兄PM回覆的contact

小弟都就黎出發

回復 acmeTHAI #1 的帖子

太正了,識玩一定係咁玩