[曼谷] 曼谷短租PTGF 詳盡包膠 Day 2 有相 (仍然多字慎入)

回復 A/X #117 的帖子

PM 問我
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁多位CHING ., 唔好再PM 我問我攞囡囡LINE 或聯絡方式啦, 因為已經私有化啦...AGENT 那裡仲有好多好野....放眼世界, 睇下其他囡囡...佢地好有家教, 又沒有撈味...你一定可以安心沉船的
PM 我攞AGENT CONTACT , 我係會冇條件提供

CHING 們, 你地先自己PM 我要CONTACT , 太多人我唔記得比左邊個..

多謝師兄分享,可否PM聯絡agent方法及價錢,謝謝

多謝師兄分享,Thank you!
可唔可以pm我Agent聯絡方式同價錢。

好幸福既假期

其實師兄咁慷慨分享 我實在唔應該搞到大家唔開心 不過我確實有少少懷疑呢個中介微信上嘅照片係咪真係搵到個個女仔? 因為有幾個女仔係好出名的 甚至可以話係藝人 媒體上差唔多有一半香港人口關注 我唔係話質疑呢位中介嘅能力 只不過樓主PM我的價錢 令到我未必相信佢會為左呢個金額而去做呢樣野 當然我知道泰國曼谷亦都有不少網紅左做呢樣野 除非有幾個女仔嘅價錢特別貴啦

而且最最最緊要嘅問題就係 我見到中介微信既照片 有一位女仔 係變性人黎的 如果鍾意嘅師兄當然就冇乜大問題啦 因為我曾經係變性人論壇見過呢張相 最後我亦都喺媒體搵到呢個人  100%肯定唔係真女仔 我唔係話想上令到個位中介冇生意 只不過想大家食小心D 大家唔信我嘅話方便PM我問我拎資料 因為我基本上好肯定個個一定係變性人

再講多一句就係 除非你同我講話呢位中介真照片及假照片一齊放上去咁我就冇說話好講 或者佢同你話係只係參考圖片咁我都冇說話好講啦 大家搵女仔之前真係應該要問清楚中介係咪同照片一樣 係咪真女仔 奉勸咁多位師兄 唔啱聽就算數

建議講埋收費,保証會冇咁多人要求PM,可能有人嫌貴唔會搵

真係唔想咁多位師兄中伏 呢位agent微信仲有一位女仔相 根本就唔係泰國人 係網上一個專放靚女相網站 搵到係一個台灣妹....所以呢個Agent想唔想得過大家自行判斷吧...如果你搵佢唔係太靚嘅女仔可能都會同相差唔多 如果你搵個D太靚嘅話我覺得未必搵到真人..

right now, all the bros was asking for your contact info , pm pm. you will be very busy to reply all. why not just post it without hustle. TSE TSE La Ching.

mmexport1508874796925.jpg mmexport1508874733673.jpg

CHING 你可以唔信的, 但我不是為個AGENT 講野, 我覺得出POST SHARE 下, 就好似搵CHING 笨咁...我再SHARE 都冇晒癮啦......但我想講一句....

有時呢D咁小人知既野, 大家應該花多D時間去問, 去睇清楚當中的玄機先,唔好只睇表面..睇到個個人都睇到既野就話會中伏,,,咁CHING 你可以唔信, 我冇問題

回復 acmeTHAI #1 的帖子

多謝師兄分享,可否PM聯絡agent方法及價錢,謝謝

感謝師兄無私分享, gfe好重要   

C 兄行程好正, C 兄你可以PM價錢同點聯絡嗎 THX

師兄既泰國PTGF好正,可否PM CONTACT 價錢,感激不盡!

CHING, 呢個REPORT真係有今生無來世

回復 garylwo123456 #140 的帖子

pm agent pls brother

我都想包几天, 可以给我联系方式么? 感恩

師兄可否pm agent contacts, 萬分感謝

多謝師兄分享 D 囡囡好正, 真係拍拖FEEL!