[芭提雅] 沐浴好去處

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

可能好多師兄都非常熟悉, 不過, 小弟都想大慨總結下我去過既地方,
俾各位新手容易 d 安排行程. 因為小弟都係過來人, 多得呢度之前 d 師兄 info,
自己大致上組合下, 就去馬. 而浴室都係明碼實價, 所以基本上都玩得放心.
由於住既酒店俾浴室環抱, 所以我就由酒店作為起步.

各位師兄, 要搵好簡單, Google Map 已經有晒地點, 指一指就知位置.

先介紹既係好好大浴室 (Sabai dee), 坦白講, 入面既女, 我真係完全揀唔到,
個人感覺囡囡比較中女, 姨姨, 後生既真係無乜點見到. 我有 2 個朋友有揀到,
佢地既讀後感, 就係囡囡好公式化完成工作, 基本要玩既功夫, 都會做齊, 完事就走人.
不過價錢可以, 由 2000B 起.

然後 U Turn, 去 HONEY 2, 呢間係咁多間裡面, CP 值比較好既, 因為裡面,
燕瘦環肥, 醜靚乜都有, 當然價錢都有唔同. 我推薦無時間, 都可以去走轉.
價錢好似都係由 2000B 起, 但因為我根本唔會揀果邊, 所以我都無記.
最貴好似係 3500B 定 4000B, 大鑊, 記唔清楚啦. 爸爸生話貴, 係因為佢地都係靚妹仔.
我發覺, 其實 HONEY 2 有得講價. 只要同爸爸生傾多幾句, 佢有機會俾 discount 你.
不過爭個幾百 B 就算啦. 調返轉, 你去多幾次, 爸爸生認得你都會俾 discount.
因為我地成班人去左好多次.   至於我就揀左個最貴, 同埋次一級. 玩左二次, 二個都好服務.

過條馬路, 對面就係皇宮大浴室 (Sabai Room), 呢間最平都係 2000B 起,
呢間係有驚喜的, 我去睇過好多次, 間唔中有 1 個半個都幾好. 價錢又唔貴.
當然, 大部份囡囡都係比較姐姐. 我有一個朋友試過其中一個, 佢話好服務.

然後就係去到遠少少既水晶晶浴室 (Rasputin), 因為係行過去, 只要沿大路,
酒店反方向行, 一直去, 大約 5分鐘左右, 右手邊間麥記前個路口, 轉入去,
直行, 穿過長長既巷仔, 就係佢啦. 感覺好似探險咁. 呢間既價錢比較貴, 佢座building,
就成座大別墅咁, 好有氣派, 裡面有平有貴, 最平既我都唔記得了, 因為我都唔會揀.
包羅萬有咁啦. 由 OK 開始, 都要 3800B 起. 靚 d 但明顯整過, 都要 5000B.
model 要 8000B 起, 仲有鬼妹揀. 其實呢度係揀到, 但貴囉. 仲好想揀個 model 試下.
不過, 有 d 唔開心係, 唔同經理, 報價係有出入. 呢下真係感覺好 PK.
所以, 最後, 我地成班, 無一個呢度玩過.

rasputin message parlors.jpg

去過 HONEY 2, 當然都想去下 HONEY 1 係點, 去就比較複雜少少, 我試過行過去,
不過咁遠, 坐車過去啦. 佢係紅姐海鮮附近, 有路牌指入去, 唔難搵. 但就要穿過窄窄既巷仔.
呢間係走得最快既一間. 啱 local & 鬼佬囉. 入面大部份都係東南亞人仕.
好彩附近都可以行下街, 食下野.

仲有二間本來想去睇下, 但無奈, 行程滿到瀉, 又玩又食又行又飲又 X, 無辦法再去啦.
真心攰過返工. 有 d 場係差少少, 不過, 一場黎到, 都建議新手參觀下, 旅行嘛.
如果其他師兄發現有其他好場, 介紹下, 第日去, 可以去玩下.

各位師兄有咩補充, 糾正, 請隨便指出
記得挑選囡囡, 唔好怕醜, 睇唔清楚, 行埋去睇清楚先揀.
囡既數量 & 質素, 無疑係 Rasputin & Honey 2.

我出發前做足功課, 慳 d 時間, 玩多D, 希望幫到大家  
啱睇啱用, 加下分, 打賞下啦    

P.S.1 部份相係我影, 部份相係網絡度搵.
P.S.2 Rasputin, 我去果陣, 左手邊 d 大疏化已經變左好似右邊 d 台了, 坐多 d 女掛

多谢師兄俾新手嘅金句;
記得挑選囡囡, 唔好怕醜, 睇唔清楚, 行埋去睇清楚先揀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

totally agree Ching teaching , never feel sorry to choice girl otherwise really pain in the ass by ourselves

回復 hkkaze #1 的帖子

支持師兄嘅新手攻略

多謝浴室綜合報導

基本上係2017芭堤雅浴室大全,多謝分享

Thanks a lot for sharing, especially with the pictures provided.  Excellent !!!

UPDATE 多幾張相先

回復 buscando #2 的帖子

因為我都怕醜, 所以叫經理帶我埋去睇

回復 Spiderjohn #15 的帖子

方便大家搵路. 我都做過功課架.

精彩相片,詳細報告,多謝多謝。

資料詳盡+重點分析=非常精彩!!!

唔洗怕羞舉高條鳩
叫爸爸生逐個逐個企起身慢慢睇

Honey 2 我永不錄用, 因為果條經理態度好撚差

very useful report. but you seems did not go to some popular massage palour such as Poseidon.

水晶晶係最貴又最坑人果間同埋會亂報價

回復 kshark #24 的帖子

逐個逐個企起身慢慢睇

回復 Mark仔 #27 的帖子

招呼我地既經理態度好好, 可能個別問題掛, 又或者我地人多. 不過, 我剩係睇, 都起碼每日 2-4 轉, 佢都無咋我型. 可能我或者朋友有幫襯過掛. BTW, 幾個經理都認得我地.

對新手嚟講 絕對啱用 Ths

回復 lukedonald #28 的帖子

因為行程太緊密, 就連 hea 個 tea 既時間都無, 所以只可以去左呢幾間 師兄有機會出個 report 俾大家參考下