[菲律賓] 剛剛到步馬尼拉,非常失望!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,泰皇國葬所以只喺泰國玩咗十日(六日芭堤亞,四日曼谷)就要走人,兩點幾機從曼谷出發,因為泰航deley,攪到三點幾先起飛,到馬尼拉七點幾,八點幾先到洒店,冲個涼出發去Cafe Havana,好唔得, 又多妖,果度又黑麻麻,今晚細佬休息一晚,希望明天會更好!
加兩張相:

呢張係Cafe Havana,當晚所見起碼有一到兩成係妖!

呢張係P. Burgo Street,去咗幾間吧,最好質素係Plan B同Bottom!

明天會更好!
第二晚好DD,我八點幾就去P. Burgo street浦吧,不過質素好参差,仲有D EWR(唧係barfine)好海鮮價,開我3.5k可以減到2.5k!囡囡貼士又係咁!成晚只駛咗錢喺我D啤酒同LD,抽吓水咁,都係留翻D錢,明天去天使城叫平雞!

菲律賓都多妖,唔係嘛

Cafe Havana同P. Burgo Street都起碼有一兩成FL係妖,唔信下次你去睇吓,Cafe Havana果度太黑,冇乜人post片上網,P. Burgo Street可以睇以下,我從未試過一分鐘講十幾廿句"No, thank you!" 昨晚我連續講咗兩分鐘!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

回復 dellwtko #1 的帖子

師兄你去個度似係makati, 普遍來說個邊d女比皇軍玩同偏貴
Kingofactor 發表於 2017-10-29 13:43
回復 dellwtko #1 的帖子

師兄你去個度似係makati, 普遍來說個邊d女比皇軍玩同偏貴

果兩日住New World Makati因為方便去Cafe Havana同P. Burgo Street點知食白果!
回復 dellwtko #8 的帖子

we can meet in angles city tomorrow if you can :)
directwed 發表於 2017-10-29 16:48
回復 dellwtko #8 的帖子

we can meet in angles city tomorrow if you can :)

今日返馬尼拉囉!
回復 dellwtko ##6 的帖子

個條街一堆hi sir massage 之前住個邊 日日都比人問 無視就好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:47