金池見識之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日中午又有時間,繼上次試完D1之後就的起心肝去試下金池。夜晚9點到入場,地點就係財神同假日鑽石中間一幢好舊既商業大廈。入到locker區,好細+ok殘舊,燈光同裝修上同東堡比簡直時光倒退左10年咁....重點班服務員唔會幫你掛衫放野 入到沖涼區,即刻有d老越囡係度R你侍浴
($128蚊一次) 見佢地都算沖得徹底,但諗起比老女人掂全身就唔洗搞啦 另外洗手盆刷牙,剃鬚都正常,唯獨大家記得自己抹好身,因為換衫果度呀姐又係會幫你抹,前面大陸佬咁就比人屈左簽$20。
入左大堂休息區,其實好細,得5/6排登到。但呢度應該係金池既重點,因為大堂好多囡囡會過黎撩你地揀佢 禮貌檢點好似我咁既,會有d囡囡挨係你身邊傾計,狼死d就好似對面大陸佬咁人肉欖枕咁攬住囡囡玩手機/又掂又摸。 一開頭有個37x 幾好樣又幾fit既囡囡問我係咪第一次黎,佢坐係張登搭住我隻腳咁同我介紹下咩牌咩價錢。但岩岩黎,唔係唔睇耐d麻 於是就同佢講我會記得佢number,一陣再睇睇點XD 之後又多一個樣麻麻地但身型還好既19x主動走過黎,今次呢個就激得多,佢成份責住我,又叫我隻手抱住佢....佢話鐘意我呢類男仔,又話佢服務好好可以比個好好既回憶我== 但因為感覺唔岩,耍多佢幾次佢都feel到,轉為介紹我邊個同事好(坦白講,唔入房既話佢真係幾好傾,起碼佢知我唔會揀佢都仲肯同我吹水) 跟住佢叫左另一個19x既女仔過黎,呢個相頭就後生得多,身形又高又瘦,有日系Feel。不過敗點係大脾有個大公仔(最唔like女仔有紋身,特別係圖案又唔靚好地地一塊白布劃花左一撻咁><)最後37x囡囡番黎,問我仲記唔記得佢幾多號lol 岩岩成堆女,個個號碼唔同,鬼記得咩,於是佢扁住個咀話我係大壞蛋,又打我patpat 見佢咁玩得又幾靚女,就你啦!! (金池質素好參次,所以建議大家揀岩就唔好等,唔係好難搵番替代)
入到房,最正都係張登,坐係度有人自動同你沖又玩埋鑽 (第一次玩真係不得鳥,果下真係全身痺哂)之後過程都差唔多,個囡囡硬件都真係幾得,值得一讚佢唔催鍾,完左仲傾左10分鐘計先走。呢樣就完勝東b啦!!
Overall金池2000蚊內係抵玩既,而且d囡囡通場走,鐘意撩女仔既ching一定鍾意。去慣既師兄有無咩number推介下,因為睇左成晚有某幾個number 都覺得幾唔錯,可以大家分享下
多謝金仔被告,唔知萬聖節有無特別安排?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

>>侍浴($128蚊一次)
資料有誤

3 字頭囡囡都可以二千以內埋單?

回復 Kanetaker #1 的帖子

不錯的包膠

回復 dun_hillz #5 的帖子

sorry,我見到有個牌寫住和式待浴,咁應該係幾錢XD

回復 Yellow_Page #6 的帖子

最基本越台式好似$15XX 3字頭星星牌+$180 仲有隻最貴紫色牌再加,但搵完成場都唔見

回復 Kanetaker #8 的帖子

留住下回再看看清楚吧 哈哈 (漲價前是128 只是漲價已經過好幾個月了)

回復 dun_hillz #10 的帖子

唯有係咁XDD 師兄好似去慣去熟,請問有無NUMBER推介下 :)

回復 Kanetaker #12 的帖子

還真是老客戶 老女票客 哈哈  
選女看對眼就行 別人介紹不一定靈
真需要建議 出發前再捎密給兄臺

多謝師兄分享

seems good price per Fxxx
how about any model?

Kanetaker 發表於 2017-10-27 16:01
尋日中午又有時間,繼上次試完D1之後就的起心肝去試下金池。夜晚9點到入場,地點就係財神同假日鑽石中間一 ...

我都搵唔到紫色星牌, 唔知有幾高質呢,重有日系19x, 我果晚見佢被人攞出黎玩遊戲,真係我見尤憐

回復 Kanetaker #1 的帖子

Ching有無見其他客人選美?
有d被動d嘅囡囡要選美至見到
下以可以試吓
晚上八, 九點l早晚兩班囡囡齊哂果陣最多人
真係一眼睇唔哂

thank you for report c hing

多謝師兄分享

多謝師兄分享