[唱K-GF] 尖東富記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依個場真係最最貴。 佢哋嗰啲單真係唔知點來。 有一次試過三個人去冇開酒齋飲水坐咗兩條女都要被七多啲。 時間係晚舞。

但當你嘈一嘈兩個人去飲啤酒又可以變成一被野買單。 真係好撚搞笑。

依個場嗰啲Hello票一定有就算你哋一個啱左都hello票。 hello 票通常一兩千起。睇你哋嗰晚見到幾條女見得多Hello票得多。

硬件就一辦嗰啲音樂係最久嘅音樂永遠冇新歌。

如果有睇過金雞,入邊真係有個叫左Gordon哥。

囡囡方面真係睇吓你好唔好彩可以炒呀揸波啊成隻手入去渣晒呀。

一定同大班講我要揸波嘅港女今晚有冇。 同埋依個通常都係同每個場都咁講。 通常佢哋會答你睇手神啦。 跟住我就會屌佢,今貴唔使啦。

最尾埋單佢哋叫做壓力咁金通常要比女嘅價錢500至1000度。 你可以比現金或綠卡通常嘅要比現金啊係咪綠卡有Service surcharge.

大致上依個場就咁玩
齋飲水咁攪笑,唔飲酒有咩好玩!!
回復 mixmix #2 的帖子

記得嗰晚好似傾緊計所以冇開酒

富記係我三四年前重點要試的場,合共去了 3 次,當年亦寫了詳細 report.

可是當時兩個媽咪帶的女、和我的期望有太大差別,加上價錢頗貴,最後還是放棄了。
其實真系佐敦、旺角好過

多懷念七、八年前至尊、艷桃花及4樓
回復 rider3732 #5 的帖子

其實老尖啲女係靚啲嘅。 我都有去過旺角啊佐敦嗰啲場但始終係老尖啲女靚啲。 譬如旺角佐敦靚嗰啲就等於尖沙咀嘅一辦囡囡。 雖然真係幾撚貴但嗰啲女可以俾你炸甚至我試過手插入去。 都係果句貴有貴玩平有平玩!
回復 cyberkencyber #4 的帖子

依個場我估一個月都會去四五次到但係啲音樂真係唔掂囉去得多個啲女會重複再重複所以有時要停止去一排專去係第二個場。 我首選嘅長都係雀會。 高級而不貴。 富記係唔知佢哋點計
methodman348 發表於 2017-10-27 21:11
回復 rider3732 #5 的帖子

其實老尖啲女係靚啲嘅。 我都有去過旺角啊佐敦嗰啲場但始終係老尖啲女靚啲。 譬 ...

老尖旺角、邊便啲女靚啲,相信見人見智。
但唔同區玩,個氣氛係會有分別。

我個人為了新鮮感,鍾意不時變吓,所以尖咀旺角兩邊都會玩。
methodman348 發表於 2017-10-27 21:14
回復 cyberkencyber #4 的帖子

依個場我估一個月都會去四五次到但係啲音樂真係唔掂囉去得多個啲女會重複再 ...

富記我應該唔會再番去。

但俏記,就有機會不日再試…。
回復 cyberkencyber #9 的帖子

講開老俏

上星期行过老尖

見大大個广告牌,老俏話2:30至5点,免房、果盘、及赠飲一杯啤或威士忌………………

但我有個問题………………咁早老俏會有囡嗎🤔?
回復 rider3732 #10 的帖子

有呀試過三四點開始飲
回復 cyberkencyber #8 的帖子

旺角嗰啲點都唔比掂好似溝佢哋。  咁我畀得起錢又唔使咁早啦你服侍我唔係我服侍佢。
老尖嗰啲起碼有服務囉。
睇完都唔知收費。
七多,一被,即係????
回復 jims777 #13 的帖子

我的理解係………………

被七=17000

一被=10000
rider3732 發表於 2017-10-27 21:49
回復 cyberkencyber #9 的帖子

講開老俏

唔清楚,冇乜機會跳茶舞。
rider3732 發表於 2017-10-28 00:31
回復 jims777 #13 的帖子

我的理解係………………

啊,明白了。謝謝。
各師兄, 俏記茶舞還可以嗎?
富記去過一次,女質素可以的。不過,咁價錢又唔係覺得好值。
141廣告部 發表於 2017-11-4 12:22
回復 methodman348 #1 的帖子

想當年20年前 富城是有錢都無房 兩三個人閒閒地都6 7 雞  可惜 大陸 ...

師兄, 一雞死一雞鳴。 都唔係上年成個尖沙咀都知有一個老闆一晚洗錢洗左25雞之 30雞。 嗰個老闆香港人。如果你玩開尖嘴你講件事同行都知。
thank you ching

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:06