[菲律賓] 天使城ABC酒店

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟其實好耐冇住過D正式滾友酒店,呢次係我第一次嚟天使城玩,住呢間ABC,由check in果刻開始就不斷見有唔同國籍年齡男士,帶一二或三條女追出酒店,個浴室冇遮冇掩,怕醜啲都唔好喺度住!

師兄, 几錢晚?  囡囡你玩lt 定st, lt php3000?  謝谢
回覆 讚好 不讚 使用道具

間房都幾靚

好似140美金,因為我放緊一個長假(19日)到而家住咗5間洒店,唔記得邊間打邊間價錢!

第一日只玩咗ST,3000php,平過囇馬尼拉,曼谷,同芭堤亞,係呢度嘅LD唔知點解咁貴,300php!

谢谢。 19 日都在ac?  好難捱, 会好悶

zmt 發表於 2017-10-28 12:59
谢谢。 19 日都在ac?  好難捱, 会好悶

唔係,我之前去咗芭堤亞六日,曼谷四日,馬尼拉兩日,天使域只玩三日,然後返馬尼拉玩多三日就返香港,頭尾19日!

你冇講錯,今日第二日喺呢度,真係好悶!芭堤亞都有個海望吓,無所事事都唔覺悶,呢度日頭活動只有去商場行吓,喺果度食嘢,跟住去 Walking Street附近做個平按摩,所以雖然叫雞係四個地方最平,但我都唔知會唔會再返來玩!

多谢师兄分享

it seems so good

多谢师兄分享

回復 dellwtko #6 的帖子

You can still go to agogo in the afternoon, by the way, the girls that you pick up from the agogo during the night, do they stay overnight or leave after one short? And how is the quality of the girls? Many said if they are not very good. Have fun and many thanks.

去到邊玩到邊 發表於 2017-10-29 06:47
回復 dellwtko #6 的帖子

You can still go to agogo in the afternoon, by the way, the girls that you  ...

呢度D吧,唔似曼谷或芭堤亞規定開幾點,好似佢哋鐘意開幾點就幾點!有D下午兩三點就開,最遲六七點大部份開囇!我第一日到黃昏時間就出發,唔記得咗間吧名但搵到件好嘅佢只願意ST,我亦冇所謂,我問過D經理同Mamasan,一般女女都願意LT,靚D果D就未必,囡囡質素,我個人意見就一般,比起曼谷,芭堤亞,同馬尼拉,呢度最平!一般都係3k,有D2.5k都有,完事比幾百貼士!所以唔可以要求太多!

順帶一提呢度韓國仔比泰國仲多,佢哋好勤力,有D下午,最遲黄昏就出動去搵女,所以要同佢哋鬥快手,昨晚星期六,我諗住weekend唔駛咁早出發,點知佢哋剩低果D真係食唔落,所以食白果,我知錯, 今晚會早D出去!

Ac 最多只可留兩晚, 不然会悶死😍

不然,有部份在日bar區12 點就開,可以飲酒攬女打檯波
都不錯的。韓國仔係好多數,仲要做壞晒個市添。
ABC好貴啊,師兄

Kingofactor 發表於 2017-10-29 13:46
不然,有部份在日bar區12 點就開,可以飲酒攬女打檯波
都不錯的。韓國仔係好多數,仲要做壞晒個市添。
ABC好貴啊,師兄

我中坑一名,通常日頭唔會咁早去搵女,ABC真係貴,而且舊,唔值咁嘅價!

zmt 發表於 2017-10-29 12:37
Ac 最多只可留兩晚, 不然会悶死😍

同意!我相信我唔會返嚟玩,芭堤亞都係咁上下但多咗個海,感覺relax好多!

回復 去到邊玩到邊 #10 的帖子

Nowadays there are too many girls then customers, lots of pretty ladies you can pick.

房間不錯~但是不知道妹長怎樣

回復 directwed #16 的帖子

When did you go? I never go there, so I don't know the quality of the girl.

回復 dellwtko #11 的帖子

The pretty one usually only want to st, instead of lt, that's the bad part. Lol

dellwtko 發表於 2017-10-28 07:10
好似140美金,因為我放緊一個長假(19日)到而家住咗5間洒店,唔記得邊間打邊間價錢!

第一日只玩咗ST, ...

140美金好似有點貴喎