[菲律賓] 天使城ABC酒店

酒店房幾靚。
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢間酒店好似係AC最好

多謝師兄分享

回復 去到邊玩到邊 #18 的帖子

i working there almost 3 years, too many korean nowadays, actually those girls only earn 250 pesos per day not including food.  some of the bar pay 170 pesos perday.  i always go there during weekend then come back before work on monday

師兄好識玩,玩足咁多地方,佩服!

thank you for brother sharing

回復 dellwtko #26 的帖子

I will be staying in ABC this weekend. Any bro there this week to hang out together?  

cn23cn23 發表於 2017-11-7 19:38
回復 dellwtko #26 的帖子

I will be staying in ABC this weekend. Any bro there this week to hang out ...

我已經決定唔會返天使城玩,因為真係幾悶!你呢個weekend喺果度,出翻個包膠啦!

自從換左個狂人縂統,再冇踏足菲,以前成曰去AC,幾百蚊機票,食住玩都平,曰間可在賭場留連,或按摩,吾知而家D治安點?

boshekk 發表於 2017-11-18 08:22
自從換左個狂人縂統,再冇踏足菲,以前成曰去AC,幾百蚊機票,食住玩都平,曰間可在賭場留連,或按摩,吾知而家D治安點?

我去咗三日,冇去賭埸,三日都係商場,按摩,walking street ,治安都算好,最多都係D乞兒同街童問攞錢,冇見有扒手或搶嘢,不過出入亦要小心財物,因為菲律賓真係比較貧窮,一部iphone就要一個普通人幾個月人工!

回復 dellwtko ##1 的帖子

妹子的质量怎么样?

回復 dellwtko ##4 的帖子

How long is short stay?

回復 boshekk ##30 的帖子

How much for the massage, which one is better?

joewinlee 發表於 2018-7-14 19:50
回復 dellwtko ##4 的帖子

How long is short stay?

唔記得好请楚,個零兩粒鐘掛!

我都住過呢間,幾貴.

dellwtko 發表於 2017-10-29 14:26
同意!我相信我唔會返嚟玩,芭堤亞都係咁上下但多咗個海,感覺relax好多!

Subic Bay 如何?比 AC 平,而且有海....

ilovejapangirl 發表於 2018-7-26 15:18
Subic Bay 如何?比 AC 平,而且有海....

但係我唔知邊度睇過D片,果度D女質素都唔係幾好喎!你有冇囡囡相睇吓?或者你下次去出番個有相包膠吖?

dellwtko 發表於 2018-7-26 16:31
但係我唔知邊度睇過D片,果度D女質素都唔係幾好喎!你有冇囡囡相睇吓?或者你下次去出番個有相包膠吖?

Subic Bay 大概 30 間 Bar 吧,要看囡囡長相的話只要在 Youtube 搜尋 Subic Bay bar
就可看到一些。  素質當然平均不及 AC,不過這裡只要 2000p 而已,女生也不會像
AC 的妹子那麼現實,挺合台灣人口味的。(台灣仔愛村姑嘛!)
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

海水品質略優於 PTY,海邊的一些餐廳素質也不錯,飯店泳池可靠沙灘讓池水及
海水接成海天一線  ;-)  (不像PTY總要隔著馬路)

當然 PTY 各種玩意兒還是豐富的多,除了 BAR 還有浴室,有口爆店,有人妖店,
有快餐等等的,Subic 玩法相對就太單一了些,還只是比較適合放空。
但這裡妹子 2000p (港幣300!) 就願意陪過夜的比例也高,機票又便宜,還是挺贊的。

Subic Bay 地圖我月初已經整理的差不多了,完整度應該有 90% 以上了:
http://2cum.in

對了,這裡有些 Floating Bar 也挺有趣的,無聊漂在海上殺時間也挺好:
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

ilovejapangirl 發表於 2018-7-26 17:40
Subic Bay 大概 30 間 Bar 吧,要看囡囡長相的話只要在 Youtube 搜尋 Subic Bay bar
就可看到一些。  素 ...

多謝詳細資料,但蘇碧交通冇咁方便,海灘睇片都幾靚,不過我今年四月同五月去咗兩次布吉芭東,囡囡質素好正但亦好貴,但我已經愛上咗呢個地方,過多兩三個月秋涼,我都係去芭東玩囉!