[曼谷] 10.21-10.29 泰傷心變泰開心之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年2月識佐條泰妹,拍佐9個月拖,岩岩散佐,具體原因唔講住啦,簡單講就系俾人劈腿,20號夜晚先決定同佢分手,心情麻麻,之後去飲酒,起身之後突然之間決定飛去曼谷玩幾日,立即打俾老友b哥,21號當日就飛去BKK。

21號我夜晚6點到佐BKK機場,去唱完錢就去到hotel,黎之前已經約佐之前系mix識噶一件鬼婆,我本人本身系中意大波女女,呢件未必岩各位Ching,系烏茲別克斯坦噶,就系超級超級大波,真波,少少肥,服務算得上遇到最好噶鬼婆。
因為約佐佢3次,次次都令我好開心,次次都系好似被佢強姦,簡單形容溫柔,淫蕩,果晚佢又知我同之前噶泰妹分手了,仲落力tim。我唔系BKK噶時間佢都成日send相俾我,都系佢D朋友,話等我黎雙飛。第一晚確實晚的幾開心,忘記
之前D唔開心。由於B哥飛機系21點到,我D第一晚冇見面,各自玩玩咯。

第二日,就同朋友一起去食飯行街shopping少少,4點我D一起去到The lord,搵到相熟果個媽媽桑,開佐間VIP房,話佐今次要喪玩,我D每個人搵佐兩個女女,一齊系間房飲飲食食,玩佐3粒鐘,最後買單誠惠58000,開開心心滿意噶返到酒店附近食飯。
因為今晚我約佐另外一個女女陪我overnight,女女都系agent介紹,9:00女女到,樣差別唔大,就系瘦瘦D,但係盡然系真波,大概9:30我就一直系房間同女女玩啦。
第三日,因為有其他香港朋友過黎,所以之後兩晚我D都系本地Club完,因為接近泰王出殯果幾日,所以我驚女女唔多,我就預先系另外一個agent果D book定一個女女,之後一齊落club玩,夜總會果D,7:00見到女女真人,好索,完全系我中意噶類型。
對波超大,最緊要把聲超好聽,第一晚成晚系club玩game都令我好開心,好似GF一樣,但我知我絕對唔會再沉船了,搵泰妹就開心下就ok啦。之後我11點同女女早走返酒店,因為我實在頂唔順佢了,一直系度撩我,我D返酒店搞嘢之後又行返出黎搵
朋友佢D,佢D都散場啦, 我D一齊去食宵夜之後再返酒店又黎多1Q。
第四日,因為前晚同佢傾解,先知道佢系另外一件Club做噶,同埋今晚我D就要去果間,我又覺得佢陪得我幾舒服,就話比如之後幾日佢都陪我,佢都答應佐,之後我D去行街食飯。(補充少少,有一日我D行街,見到賣D性用品玩具,女女話未玩過,
主動叫我買佐一個比佢玩,之後咁系成日系房間玩啦,有時候出街都玩埋,哈哈哈),之前一日agent系收我40000一日叫呢個女女陪我,但后黎我先知
原來agent只系俾佢10500,我都有少少唔開心,之後女女陪我好多日,佢都冇同我講價錢,佢想我佐佢男朋友,哎,聽住先啦,不過我都系買佐一個手袋加埋1對鞋。之後就朋友都離開BKK,我就同女女二人世界幾日,每日都玩的好開心。
預計2-3個星期之後再返BKK,可能都會繼續搵佢,因為出黎玩,遇到一個每日讓你好開心的太少了。但我又好奇論壇呢幾日提到果個R哥,想搵佢幫我book定幾日伴遊。到時再出報告啦。
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 最重要开心
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 aaronhk #1 的帖子

哪怕天下無芳草!以後嘅世界會更美妙!Be good!!!
可是可以pm個agent contact? Thanks!!!

agent 一般抽50% 呢個agent有D唔人道。。。。

D海鮮好靚,可否pm 地址及budget? 12月會去, thanks!

件件都咁索.

師兄終於有新報告!你件件都咁正

回復 skycity #5 的帖子

多謝樓主再次分享!師兄出品必屬精品!

回復 arachnidan #10 的帖子

哈哈,你個在線時間888.8

師兄啲女好正呀,睇黎你分手好似仲happy囉,哈哈~ anyway 女死女還在,多謝報告!可否pm鬼妹contact?小弟啱呢啲小小大件頭,最緊要係大波

嘩!師兄非常精彩包膠呀!

excerpt some kind of dirty agent , almost everything is perfect for Ching

舊嘅唔去新嘅唔黎..泰妹多又靚 唔怕冇女陪 最緊要開心

条条女都都ok

好一個沉船POST!.
又送衫.又送鞋.
師兄.不如過幾日送埋IPHONE X.啦
唔好自己呃自己啦..沉船沉到自己都呃埋

大神,請受小弟一拜...