[菲律賓] 馬尼拉Air Force One KTV冇雞運之行

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小第計準日期,喺泰皇國葬前嚟咗菲律賓玩,萬萬估唔到呢度Air Force One KTV會萬聖節都放假! 咁冇法啦一埸嚟到,去Flight 168冲個涼啦,玩咗個貴嘅:

好坦白講,玩過莞式同泰式,菲式真係好一般!走前問問經理,原來十一月一號係D唔知乜宗教假期!KTV二號先開,好彩問問!唔係又白行一次!

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 dellwtko #1 的帖子

谢谢分享

深表遺憾與同情

多谢师兄分享

菲式完全不能與泰式相比。

菲式同泰式有啲咩唔同?

看來可以去小一個地方了

呢個收費包咩?

三文魚sss 發表於 2017-11-2 08:21
菲式同泰式有啲咩唔同?

泰式有張浮床,囡囡用泡泡搽喺個身度,然後喺你身上碌嚟碌去囉,不過而家泰國浴室都唔係間間有呢種服務,菲律賓就同你冲個涼,按吓摩就攪嘢囉!

dellwtko 發表於 2017-11-2 23:57
泰式有張浮床,囡囡用泡泡搽喺個身度,然後喺你身上碌嚟碌去囉,不過而家泰國浴室都唔係間間有呢種服務,菲律賓就同你冲個涼,按吓摩就攪嘢囉!

多謝師兄賜教,真係唔知泰式可以咁樣,so far去泰國都未試過... 借問知唔知邊間泰浴仲有咁嘅服務?

三文魚sss 發表於 2017-11-3 10:21
多謝師兄賜教,真係唔知泰式可以咁樣,so far去泰國都未試過... 借問知唔知邊間泰浴仲有咁嘅服務?

芭堤亞Sabai Dee有得玩,Rasputin冇!曼谷E記果D都會有,你去到問吓經理,而家好多都識中文,唔識中文嘅,你話soapy或air mattress佢就知,不過提提你,而家後生囡囡好多怕辛苦唔提供呢種服務,一段嚟講中女(三張嘢)先會,如果未試過,去搵件食得落嘅中女試試囉!

好正,多謝分享!

If you want water bed // nuru massage - go to Heartbeat/Wilderness... offer that services and total damage will be only 4000p (2k room/2k tips).

aloharicnsa 發表於 2017-11-10 16:43
If you want water bed // nuru massage - go to Heartbeat/Wilderness... offer that services and total  ...

多謝師兄介紹,下次如果去馬尼拉會試試,坦白講,天使城不能與芭堤亞比,馬尼拉亦不能同曼谷比,就算係Flight 168,喺曼谷都大把浴室好過佢!

回復 dellwtko ##1 的帖子

这么看还是泰国好啊

回復 dellwtko ##10 的帖子

How much tips you paid and what was the total bill came in? Was the inflight service price includes the room and the girl?

joewinlee 發表於 2018-7-6 19:30
回復 dellwtko ##10 的帖子

How much tips you paid and what was the total bill came in? Was the infli ...

師兄大半年前嘅事囉!我記得我就咁比三千經理,攪完要比貼士,但真係唔記得比咗幾多!