貓仔咀咀酒團11月3號晚開團招募團友中!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

11月3日周五晚開團!晚九點半集合,十點出發去沙咀牌坊酒吧開房玩!
費用AA多除少補!
vip房費198,可玩至凌晨4,5點。
全房飲啤酒,一打 198,另叫酒水自付費。
女錢陪玩飲酒,50元一個鐘,自己同女傾,部分女價貴d。
團後餘興,跟貓仔去齊齊食好野!
名額有限!請盡快報名!名額先報先得!
玩完可去骨場過夜,第二天(周六)一齊去危險村揾gpo伍姐安
排去屌爆索令幼!齊出包膠拆爆笨七伯棚臭假牙!
請有心去的師兄才報團,不確定能不能去的不要報名,或借機上來索料!否則會永久拉黑及公布其惡行於天下!
今晚上啦不如 星期五六日咁q多人
師兄,今晚有無團?
skcat 發表於 2017-11-1 16:19
11月3日周五晚開團!晚九點半集合,十點出發去沙咀牌坊酒吧開房玩!
費用AA多除少補!
vip房費198,可玩至凌 ...

黎緊星期六晚有冇
今晚有冇ching有興趣北上玩?請聯絡我!thanks!
今晚或明天有冇ching想北上玩!請快聯繫我!
我有性趣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 12:48