[曼谷] 曼谷短租PTGF 詳盡包膠 Day 4 價錢公開 (多字慎入)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回提到, 我地去左飲野, 經過左一晚勁歌熱舞之後, 我地兩個都已情緒高漲, 係CLUB 既時候都已經互咀大車, 攬到好實, 佢條腰22吋, 真係好好攬.今晚最後一晚.我一定要過一個好難忘既晚上…離開了CLUB ,我地坐車返酒店, 返到酒店都唔洗講野啦, 兩個都飲到咁醉, 我同佢一入到房就好似D電影情節咁,. 一路大車, 一路除對方D衫, 但係除除下…佢停左手, 佢好用力咁攬住我..講左一句泰文, 我唔知佢講咩…佢攬左我好耐,大概有幾分鐘,呢幾分鐘好似過左好耐咁. 試問有邊個男人可以抵抗到丫…
佢終於鬆開手, 佢望住我, 佢冇講野, 之後再打左一輪大車, 我地開始互相錫對方…跟住佢坐左上來, 仲要車, 佢知我鍾意一路車一路UN …佢真係知我心意, 如此美好光景真係有今生無來世….完事之後又一齊放水浸浴,…我地兩個有D肚餓啦, 叫左ROOM SERVICE …佢只係著住浴袍坐係我大脾上面, 一手攬住我, 一手餵我食..呢個景象大家CHING都會聯想到係咩畫面…食完野之後, 我冇打算訓, 我同佢係張床度傾下計….之後唔洗講梗係又一Q啦, 過程唔講啦, 都係果D 啦…

第二朝, 我一開眼就見到佢已經望住我啦, 我同佢對望左幾秒, 佢就好自動自覺訓埋嚟比我攬住啦. 佢講左一句: I will miss you Honey ….
呢句係真係假都好, 我都改變唔到今日係最後一日的事實,沉船又好唔沉船又好, ENJOY 埋呢一刻啦,

佢照常咁幫我擠定牙膏, 三日都係咁照顧我起身,唯一今日唔同既係, 佢同我一齊刷, 我地係塊鏡度望到大家既樣, 好似有好多說話講唔到出口咁………..
我地執埋行李, 去食左D野, 就坐囡囡架車仔返曼谷啦,, 過程唔講啦, 去到曼谷酒店, 見到戰友C已經係酒店大堂等緊啦, 佢一手搭住佢個囡囡, 一手玩緊電話, 意氣風範…, 戰友C 見到我即刻企起身…大大聲咁講: 你巴撚閉啦, 自己走撚左去玩啦…好多Q啦….
我同佢講左幾句..R哥就到左大堂, 我地既VAN 仔已經到左, 我地可以隨時出發去機場…兩個囡囡我就叫佢地唔洗跟住我地去啦, 反正都係要SAY BYE , 就咁樣分開會好D …..

上左VAN 仔之後, 我地正式踏上歸途…

總結:
今次行程, 好多CHING 都問幾錢..係唔係好貴…貴唔貴我答大家唔到, 我只可以同大家講, 你有能力的話可以一試, 我只在乎成個行程值唔值..講真, 有時大家都好明白, 我地出去玩, 比好多錢出嚟叫囡, 大家比左錢之後咁你有幾多次會得到你想要既野? 有幾多次你係玩到呢一世都唔會忘記?有幾多次你真係會滿意?
係呢度我唔會叫咁多位CHING 一定要試PTGF ..因為我知道咁多位CHING 心裡面一定有一把自己既呎去睇我今次既行程…公開價錢啦

包左個基本團(機票, 酒店4星,PTGF 4日3夜 )    $2,4000.00
PATTAYA 一晚酒店                               $950.00
飲飲食食加埋買野                              $3500.00
囡囡TIPS                                      $1000.00

總數大概係                                   $29450.00

貴唔貴?不如你衡量下值唔值, 同埋比較出面既價錢先. 咁多位CHING自己諗啦.

我同戰友C 係過幾日就會再飛泰國, 今次係玩8日, 今次我會影多D相比大家睇架啦…. 戰友C 話今次由佢出POST,咁CHING 們, 你地要支持佢啦…

有咩問題PM 我, 可能我返嚟都會出POST既,因為我一上機呢個囡囡就比SMS 我. 之後仲有好多野可以同大家些牙….

多謝
Gf感覺真係好好,師兄享受過程就可以;
回覆 讚好 不讚 使用道具

我支持你,人生一定要試下,不過3萬港子就要存一下錢先

$29450.00 開心無價

基本團(機票, 酒店4星,PTGF 4日3夜 )    $2,4000.00

機票酒店當佢$6000, 即係條女陪4日3夜大約$18000...計返只係$6000一日其實真心唔算好貴

開心真係無價,只要自己覺得滿足就叫抵
C Hing 好野

一生真係要試一次

自己開心就得, 各有各玩法. 貴有貴玩, 平有平玩

一D都唔貴呀!

我想讲,好平啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我想讲,好平啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

最近要开心

真心講唔係貴,玩足4天,有食有玩。最緊要係玩得開心。good😄

全程不用港幣7000,好很扺

補充內容 (2017-11-3 00:08):
Sorry 原來港紙29000,咁就...

簡直超正

人一世物一世 最緊要賺得黎洗得去 既然有能力洗呢條數 我同意師兄話齋 試一次又何妨? 最緊要洗完得到自己想要既 甚至覺得物超所值咁就夠

BTW, 期待師兄繼續Share PTGF資料 謝謝

其實付出同質素成正比,依家北上女女過夜都2000人仔,人地仲陪你玩足3日,算值得,但一下子攞3皮野玩4日一定會肉赤

玩得甘開心就一D都五貴

開心就好了

千金難買心頭好,最緊要是開心,多謝Ching的些牙~~~ 繼續期待你再去威的包膠~

回復 acmeTHAI #1 的帖子

Can't agree the following more ..........

"大家比左錢之後咁你有幾多次會得到你想要既野? 有幾多次你係玩到呢一世都唔會忘記?有幾多次你真係會滿意?"

Good work, Ching.  Please share reports with us after this trip as well !!!  Thanks in advance.