[吹水] 其實論晒性價比, 美少女算唔算最抵玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

美少女 價格平均 $800~1200
但整體質素普遍黎講比較好?

要靚樣既有靚樣, 要態度熱情既有態度熱情,
仲可以大車/69, 酒店環境又好, 間房/床又舒服,
而且又多真幼幼.

綜合以上判斷, 大家會唔會覺得美少女 性價比最好?
回復 ccccczzz #1 的帖子

這裡 HG 的 報告好像不太多

HG 的 報告不多

如果當酒店女女一件貨,就不值價錢,如果當是女友,就超值。
而家一樓一呢樣又話加一舊 果樣又話加幾舊 加得黎同酒店差唔多 仲要全部老雞 所以我而家都係食酒店算
早幾年一仔都耐不時有幼幼, 但唔知點解越黎越少, 食到好嘢機會微乎其微, 所以我而家都只食酒店算.
呢幾年一仔真係唔係好得以家都係玩酒店好過
諗諗下都係呀環境又好咗好多, 加上我好怕一樓一啲燈光完全睇唔清楚 ,而且好多時一樓一玩得半粒鐘 玩多一陣又加多啲玩多一樣嘢有加多啲,個價錢根本無分別

我覺得酒店會多少少幼幼,整體質素可能叫做好少少,但較為高質都成千,甘樣唔算性價比高,係1分錢1分貨,但酒店P 圖好煩,有時去到唔得,再睇都係得個吉,硬食又相對貴.........係環吹同多D 有車,無甘揚
hon2468 發表於 2017-11-3 22:38
而家一樓一呢樣又話加一舊 果樣又話加幾舊 加得黎同酒店差唔多 仲要全部老雞 所以我而家都係食酒店算

但係唔知搵邊間公司好。。
美少女有得車,又靚女d(當然都有伏)
極抵食,平均收入2萬,但花一千可以食到你永世都唔使指望溝到的女神級女女,全世界無乜地方抵過香港
肯定唔算
catchuchau77 發表於 2017-11-5 15:12
我覺得性價比好低, HG成日調包比豬扒你! 去141洗樓搵睇真人仲好D!

調包可以彈鐘嘛
ccccczzz 發表於 2017-11-3 04:57
美少女 價格平均 $800~1200
但整體質素普遍黎講比較好?

係客觀形勢已經無得比你揀
要比較抵唔抵玩,前提係一仔同酒店既女既質素相對接近
但而家外面一仔普遍真係少幼幼
所以只能夠話睇你個人口味
呢個已經係關乎對你自己黎講用1000叫一次雞值唔值得既問題
我覺得抵呀
唔洗掃樓掃到身水身汗
而且有陣時d好野又做緊野 都未必比你掃到
酒店都要交下學費 好彩交左小小就識到個師兄幫手
學樓上話齋食到幾個一世都無機會食到既囡囡@@
正到第二日再約添!!
吹呀吹 發表於 2017-11-9 14:39
我覺得抵呀
唔洗掃樓掃到身水身汗
而且有陣時d好野又做緊野 都未必比你掃到

同意。
而定開門400全套,其實樣樣加錢,搞得黎要600落樓,又唔高質又短時間,我而家唔會去一樓一,只會去酒店同桑拿。無錢就去指壓。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:56