[操作交流] 略為落後 iPhone X Face ID 速度還未及 Touch ID

65 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

發現利用 Face ID 解鎖,需要用上 1.8 秒。不過,Touch ID 解鎖只需 0.91 秒。

回帖獎勵 +1 元錢

回復 The_Matrix #1 的帖子
/ ?6 k: G3 v# c: I$ s% e$ p+ ?! I
, v# Y4 S  [% _' C: b9 M素顏認唔到

回帖獎勵 +1 元錢

The_Matrix 發表於 2017-11-3 16:20
) m# U7 {+ W3 Q4 ]9 {2 z略為落後 iPhone X Face ID 速度還未及 Touch ID
1 a7 S. n/ v$ `) Q; l% M- b
0.5秒的差異,可能只有電腦才判讀的出來。

回帖獎勵 +1 元錢

FaceID 不是 sumsung 一早出了嗎?) J! ?; o7 C. _. i9 W& T
為什麼大家對 iPhone X 那麼興奮?

回帖獎勵 +1 元錢

準確和快誰不想兩者兼得?如果二選一還是安全至上!

回帖獎勵 +1 元錢

冇乜特別,都係唔用

回帖獎勵 +1 元錢

指紋辨識,面容辨識,密碼,繪線...刀各有漏洞架啦

回帖獎勵 +1 元錢

嗯! Face ID 解鎖,需要用上 1.8 秒。但,Touch ID 解鎖只需 0.91 秒。即使他後來開啟 iPhone X 的 Raise to Wake 功能,都需用上 1.48 秒才能透過 Face ID 解鎖------------------哈哈哈!只差哪期期的0.57秒,应该很少人能够发觉啊!而且厂家也不能够说新科技会输给旧科技啊!所以就造假啦!

回帖獎勵 +1 元錢

nice info !!

回復 hkwatcher #2 的帖子
7 M% ~. o0 ?/ C% N& \0 R
' M5 [* [, ~) X$ I. yOr it cannot even recognize the woman is actually the same person... 9 M, X( a6 V! q5 h; b  J* r
With makeup vs without makeup. LOL...

回帖獎勵 +1 元錢

真係有無都無所謂

回帖獎勵 +1 元錢

回復 The_Matrix #1 的帖子
4 H. c4 }# M( m' }
* f$ A2 ^4 R$ w% ?2 G有新欵野,啲人就追,不理啱不啱用

回帖獎勵 +1 元錢

其實差距並不大 看個人喜好決定

回帖獎勵 +1 元錢

好正常 要準就會慢 要快就唔準0 v5 _) ]6 a+ x# G
但我始終中意咁密碼# q) I9 Y- X6 R2 \  X

回帖獎勵 +1 元錢

Face id 有啲麻煩!! 開緊會唔可以偷偷開電話!! 打密碼麻煩!8 ~9 n% y$ f9 W6 p/ t0 ~& B

回帖獎勵 +1 元錢

Face ID 已經比TWIN破解左, 好唔安全